FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Final în negocierile dintre Rapid și Hatem Ben Arfa » Daniel Niculae: „L-am adus pe «Ben Arfa de Giulești»”

Hatem Ben Arfa (dreapta), într-un meci cu Arsenal din Europa League // foto: Guliver/gettyimages
Hatem Ben Arfa (dreapta), într-un meci cu Arsenal din Europa League // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 16:35 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 16:44

Daniel Niculae (38 de ani), președinte la  Rapid, a anunțat că negocierile cu Hatem Ben Arfa (34) au fost un eșec. Fotbalistul francez nu va ajunge la echipa antrenată de Mihai Iosif. În locul lui Ben Arfa, rapidiștii l-au adus pe Alexandru Ioniță II, suspendat în ultimul an după scandalul de dopaj de la Astra.

Rapid a sperat până în ultima clipă să dea o lovitură de senzație. Alb-vișiniii susțin că au purtat negocieri avansate cu Hatem Ben Arfa, conform președintelui clubului, Daniel Niculae.

Ben Arfa, francez cu origini tunisiene, în trecut vedetă la echipe precum Lyon, Marseille și Newcastle, ar fi urmat să se pregătească sub comanda lui „Miță” Iosif și să se echipeze în vestiar alături de jucători precum Enrichi Finica și Luca Florică.

Daniel Niculae: „Au fost discuții destul de avansate cu Ben Arfa”

„Au fost discuții destul de avansate. Ni l-am fi dorit foarte mult, ar fi fost un plus pentru jocul nostru ofensiv, ar fi fost jucătorul pe care l-am fi adus pentru a crește media de spectatori la meciurile Rapidului, pentru spectacol, dar l-am fi adus în primul rând pentru calitățile sale. Cred că mai poate juca la un nivel înalt o perioadă destul de lungă.

Am fost adversari în Ligue 1. Îmi pare rău că nu s-a concretizat acest transfer, să vedem în iarnă, vara viitoare, unde ne vom situa. Sperăm să ne atingem obiectivul.

La Rapid nu sunt contracte foarte mari, avem contracte bune, plătite la zi. Nu ne putem compara cu primele echipe din Liga 1, jucătorii știu asta. Mulți nu au venit pentru bani, ci pentru că simt la echipa asta, la grupul format și simt pentru suporteri”, a spus Niculae la emisiunea „Liga DigiSport”.

Alexandru Ioniță II, „Ben Arfa de Giulești”

Daniel Niculae a declarat că Rapid l-a transferat pe „Ben Arfa de Giulești”, referindu-se la Alexandru Ioniță II (26 de ani).

Liber din iulie 2021, când s-a despărțit de Bordeaux, Hatem Ben Arfa are un CV extraordinar comparativ cu nivelul Ligii 1. Un jucător sclipitor în zilele lui bune, Ben Arfa are zeci de meciuri pentru echipe precum Lyon, Marseille, Newcastle, Nice și PSG.

El are și 15 meciuri și două goluri la echipa națională a Franței.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Edi Iordănescu, încântat de reacția lui Gigi Becali înainte de FCU Craiova - FCSB: „E un semn puternic de susținere”

Dario Bonetti refuză să semneze rezilierea cu Dinamo! Supărat pe Mureșan, italianul blochează numirea noului antrenor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
tataika
tataika  •  16 Septembrie 2021, 18:09
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Te tot bagi in seama, caine…

planetfun
planetfun  •  16 Septembrie 2021, 17:50

Ionita e ben arfa dupa o saptamana in... giulesti.

tataika
tataika  •  16 Septembrie 2021, 16:51

I-a fost frica lui Arfa ca vine familia lu’ ala peste el!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează