FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

Se anunță ploaie de cartonașe! Ce „palmares” are arbitrul derby-ului Rapid - Dinamo

Rapid - Dinamo va fi arbitrat de Istvan Kovacs / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Rapid - Dinamo va fi arbitrat de Istvan Kovacs / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 26 februarie 2022 08:53 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 09:20

Derby-ul dintre Rapid și Dinamo, cele mai indisciplinate echipe din Liga 1, este condus de cel mai intransigent arbitru, Istvan Kovacs. 

  • Rapid - Dinamo se joacă în această seară, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Partida va avea loc pe Arena Națională. 

Partida dintre Rapid și Dinamo, echipele cu cele mai multe avertismente și cu cei mai mulți jucători eliminați din Liga 1, va fi oficiată de Istvan Kovacs, arbitrul cu cele mai multe cartonașe și penalty-uri acordate. 

Ecusonul FIFA din Carei a acordat nu mai puțin de 84 de „galbene” și patru „roșii” în cele 17 meciuri pe care le-a condus în acest campionat.

Mutu pierde teren! Conducerea și liderii galeriei Rapidului și-au ales alt favorit pentru înlocuirea lui Mihai Iosif
RAPID
Mutu pierde teren! Conducerea și liderii galeriei Rapidului și-au ales alt favorit pentru înlocuirea lui Mihai Iosif

Alb-vișiniii, 74 de „galbene” și 6 „roșii”, și alb-roșiii, 81 de avertismente și 8 eliminări, trebuie să fie foarte atenți. Istvan Kovacs a arătat că el e șeful pe teren și în celelalte derby-uri arbitrate în acest sezon, FCSB - Dinamo (6-0) și FCSB - Rapid (3-1). 

În cele două partide, „centralul” a acordat 7, respectiv 5 „galbene” și a dictat câte o eliminare. Dinamovistul Steliano Filip și rapidistul Junior Morais au fost trimiși mai devreme la vestiare.

5 cartonașe galbeneau fost acordate la meciul din tur, Dinamo - Rapid 1-1, arbitrat de Horațiu Feșnic

Istvan Kovacs, lider și la penalty-uri

Arbitrul Istvan Kovacs este lider și la penalty-uri acordate. Aceste a sancționat 8 infracțiuni în suprafața de pedeapsă. 

„Centralul” a dictat o lovitură de la 11 metri în favoarea giuleștenilor în meciul cu FCSB (1-3), transformată de Săpunaru, și una împotriva roș-albilor în primul Derby de România stagional (0-6). În cele 27 de etape, Dinamo a beneficiat de 6 penalty-uri, toate transformate, iar Rapid de 3, niciunul ratat.

VIDEO Cristi Săpunaru, înaintea derby-ului Rapid - Dinamo: „Încă mai sperăm la play-off”

Citește și alte știri de actualitate:

Nu e Mutu! Conducerea și liderii galeriei Rapidului și-au ales alt favorit pentru înlocuirea lui Mihai Iosif

VIDEO + FOTO Primul antrenament pe noua arenă din Giulești » Mihai Iosif, entuziasmat: „Am revenit acasă!” + Nemulţumirea lui Săpunaru: „Ăsta e singurul regret”

Sezon de top » Vedeta lui Stoican are cele mai bune cifre din ultimele 11 sezoane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
doarnoi
doarnoi  •  26 Februarie 2022, 12:36

100% cel puțin un dinamovist eliminat sau un penalti împotriva lui Dinamo ! Puteți juca liniștiti la pariuri . *** nu suporta Dinamo . E antidinamovist convins . Nu ca pe rapidiști iar iubi mai mult … dar pe Dinamo ciupește pe unde o prinde de ani de zile .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  26 Februarie 2022, 10:55

DINAMO/figueiredo - buleica , patriche , jovanovic , radu - rodriguez , carp , bordusanu - torje , ivanovski , c. matei !!!

ge0x
ge0x  •  26 Februarie 2022, 10:20

Asta care da cartonase gratis, mai ales lu Dinamo! Asta intra cu energie negativă pe teren și daia sunt jucătorii nervoși, că e un arbitru îngâmfat, foarte slab.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează