FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC ARGEȘ 2-1

FCSB, CS Universitatea Craiova sau CFR Cluj? Alexandru Ișfan, despre următorul pas al carierei: „Sunt un băiat destul de inteligent”

Rapid a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1, și urcă provizoriu pe primul loc în Liga 1. Alexandru Ișfan (22 de ani) este răbdător în privința unui viitor transfer. +10   FOTO
Rapid a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1, și urcă provizoriu pe primul loc în Liga 1. Alexandru Ișfan (22 de ani) este răbdător în privința unui viitor transfer.

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 00:07 / Actualizat duminica, 07 august 2022 00:08

Rapid a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1, și urcă provizoriu pe primul loc în Liga 1. Alexandru Ișfan (22 de ani) este răbdător în privința unui viitor transfer.

Alexandru Ișfan, cel mai curtat fotbalist din Liga 1 în acest moment, a avut o prestație reușită contra Rapidului. Întrebat dacă se gândește la un viitor transfer și ce formație îi face cu ochiul dintre granzii Ligii 1, fotbalistul în vârstă de 22 de ani a oferit un răspuns plin de diplomație.

Dumitru Dragomir n-are milă de Dică și de fotbaliștii de la FCSB: „În afara lui, toți sunt haotici! Haos, haos!”
CS Mioveni - FCSB 1-1
Dumitru Dragomir n-are milă de Dică și de fotbaliștii de la FCSB: „În afara lui, toți sunt haotici! Haos, haos!”

Alexandru Ișfan, după Rapid - FC Argeș 2-0

„Am discutat, dar eu îmi văd de treaba mea. Când va fi, nu contează echipa, Craiova, Steaua, CFR, Benfica, Real, eu trebuie să fiu pregătit. 

Chiar nu mă gândesc la asta, îmi văd de treaba mea la Argeș. Că va fi peste o lună, peste un an, nu contează. Vreau doar să câștig puncte cu FC Argeș, să am cât mai multe reușite pe plan personal. 

Mister Prepe (n.r. Andrei Prepeliță) vorbește mereu cu mine. Cred că sunt un băiat destul de inteligent și nu pun presiune aiurea pe umerii mei”, a spus Alexandru Ișfan, la Orange Sport. 

Pentru asta te antrenezi, pentru a juca în fața unui stadion plin. Le mulțumim și suporterilor noștri, au venit în număr mare astăzi. Îi așteptăm și etapa viitoare, cu Craiova, să umplem și noi stadionul la Pitești
- Alexandru Ișfan

VIDEO Ion Manu, povestea imnului Rapidului: „Eram acolo, l-a scris pe un șervețel”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Nicolae Dică, exasperat după remiza de la Mioveni: „Nu știu ce să mai fac! Mă credeți că am vrut să îl bag pe el atacant?”

Marius Croitoru, răspuns tăios pentru Valeriu Iftime: „Dacă ar fi vorba de educație, el nu ar trebui să vorbească”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
goldenfishy
goldenfishy  •  07 August 2022, 16:40

Așa de inteligent încât vei alege FCSB-ul... Să îți pregătești gâtul pentru un cot când te-oi mai întâlni cu Săpun...

George_br.
George_br.  •  07 August 2022, 16:24

In seara asta Universitatea Craiova castiga la minim 4 goluri diferenta in fata mititeilor

laurkro
laurkro  •  07 August 2022, 14:33

Când ești inteligent nu spui tu despre tine ca ești inteligent. Lași pe alții sa constate asta…

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close