FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BOTOȘANI 1-1

Mihai Teja despre demitere, după ce a fost aproape să producă surpriza în Giulești: „Puneți presiune pe mine! Nu suntem Barcelona”

Mihai Teja / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +35   FOTO
Mihai Teja / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 23:55 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 23:58

Mihai Teja (44 de ani), tehnicianul celor de la FC Botoșani, a analizat jocul echipei sale din remiza cu Rapid, 1-1. Antrenorul moldovenilor își felicită jucătorii, însă e dezamăgit că Botoșaniul n-a plecat cu toate punctele din Giulești.

„Plecăm cu dezamăgirea că nu am câștigat 3 puncte, am fost atât de aproape, la fel cum s-a întâmplat și cu U Cluj. Echipa a jucat bine. Am ales o tactică mai defensivă. Nu e ușor să câștigi în Giulești, dar cu gândul acesta am venit aici, să câștigăm. 

Știam că vom suferi. Am reușit să dăm un gol, am mai avut câteva ocazii, inclusiv în final. Suntem puțin dezamăgiți, fiindcă ne scapă punctele printre degete, aici e problema noastră. Pentru mine, băieții mei au câștigat partida. Suntem puțini dezamăgiți, puteam lua toate punctele, dar așa a fost să fie.

E bun și un punct. Trecem printr-o perioadă grea, dar ne doream foarte mult încrederea pentru a căpăta încrederea, pentru a avea un moral mai bun. O victorie schimba lucrurile”, a spus Teja, la microfonul Prima Sport 1. 

Rapidul e în criză! Mutu nu îl doboară nici pe Teja, iar primul loc se îndepărtează » Clasamentul ACUM
Rapid - FC Botoșani 1-1
Rapidul e în criză! Mutu nu îl doboară nici pe Teja, iar primul loc se îndepărtează » Clasamentul ACUM

Mihai Teja, întrebat despre demitere: „Băieții au jucat și pentru mine”

Tehnicianul a fost întrebat dacă își simte postul amenințat din cauza rezultatelor modeste din ultimele etape. 

„Mă tot întrebați de lucrul ăsta (n.r. - o posibilă plecare de la Botoșani), puneți presiune pe mine. Eu încerc să dau tot ce am mai bun, sunt împăcat cu mine, știu că fac tot ce depinde de mine pentru a ridica echipa și a încerca să fac lucruri bune. 

E clar că băieții joacă și pentru mine. Trebuie să trecem peste această perioadă grea împreună, eu sunt mulțumit de ei. Când sunt trei înfrângeri la rând, mass-media și toată lumea începe: «Demite-l pe Teja, fă aia». Nu știu dacă asta e plăcerea suporterilor sau a patronilor. 

Noi am avut șase meciuri bune, am început bine campionatul, apoi am avut un recul. Să fim realiști, nu suntem Barcelona! Încercăm să reconstruim echipa”  a punctat Teja. 

FOTO / Imagini spectaculoase surprinse în remiza Rapid - FC Botoșani 1-1

+31 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Rapidul e în criză! Mutu nu îl doboară nici pe Teja, iar primul loc se îndepărtează » Clasamentul ACUM

Un fost antrenor din Liga 1 e sigur: „Fără doar și poate, CFR ia titlul atât timp cât își dorește”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  09 Octombrie 2022, 14:57

un antrenor mediocru la o echipa mediocra...in rest nimic interesant

Vezi toate comentariile (1)
Comentează