FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BOTOȘANI

video+foto Ce bijuterie! Execuția splendidă care a deblocat partida Rapid - FC Botoșani

Golul lui Younes Bnou Marzouk / Captură TV Telekom Sport +7   FOTO
Golul lui Younes Bnou Marzouk / Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2021 21:47 / Actualizat sambata, 18 decembrie 2021 21:57

Confruntarea Rapid - FC Botoșani, contând pentru etapa #21 din Liga 1, a fost deblocată în minutul 34, atunci când marocanul Younes Bnou Marzouk a înscris un gol splendid, aplaudat la scenă deschisă de pătimașii suporteri ai echipei lui Mihai Iosif.

După un start de meci spectaculos, plăcut ochiului, alb-vișiniii au fost cei care au schimbat tabela de pe Arena Națională. 

Rapid și FC Botoșani, egal spectaculos pe Arena Națională » Clasamentul actualizat din Liga 1
RAPID - FC BOTOȘANI 1-1
Rapid și FC Botoșani, egal spectaculos pe Arena Națională » Clasamentul actualizat din Liga 1

Ce bijuterie! Marzouk, gol splendid în Rapid - FC Botoșani

În minutul 34, Stahl s-a debarasat în bandă de doi fotbaliști ai botoșănenilor, i-a pasat lui Marzouk în zonă centrală, iar marocanul n-a stat prea mult pe gânduri. A expediat un șut năprasnic de la 25 de metri, mingea a „mușcat” din bara transversală, iar apoi a intrat în poartă.

+3 FOTO

Capturi Telekom Sport

Video cu reușita lui Marzouk

Marzouk e recidivist! Vârful marocan a înscris și în meciul tur de la Botoșani, când a deschis calea giuleștenilor spre victorie în minutul 84. Compatriotul Alami avea să închidă tabela în prelungiri.

Younes Bnou Marzouk a semnat cu Rapid în luna iulie a acestui an. Acesta a semnat pe un an cu Rapid, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Africanul a evoluat ultima dată la Chiasso, liga a doua din Elveția.

Urmărește AICI toate detaliile de la partid Rapid - FC Botoșani!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează