FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 0-4

Reacția lui Mihai Stoica după ce a văzut ce a făcut Adrian Șut cu Rapid: „Indiscutabil!”

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 11:19 / Actualizat luni, 11 martie 2024 13:12

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a comentat faza controversată din meciul cu Rapid, 0-4.

În minutul 12, Șut a intrat în careu, a pierdut controlul balonului și a căzut de lângă Hromada. Ovidiu Hațegan a considerat că mijlocașul de la FCSB a vrut să obțină un penalty și i-a dat cartonaș galben. Asta deși Șut s-a ridicat imediat și a făcut semn că nu a fost fault și nu a cerut penalty.

FCSB sau Rapid? Cine câștigă lupta pentru titlu în Superligă dacă s-ar repeta în play-off rezultatele din sezonul regulat + Care e marea dezamăgire
PLAY-OFF
FCSB sau Rapid? Cine câștigă lupta pentru titlu în Superligă dacă s-ar repeta în play-off rezultatele din sezonul regulat + Care e marea dezamăgire

Mihai Stoica, după ce a văzut gestul lui Adrian Șut din Rapid - FCSB

La o zi după meci, Mihai Stoica a comentat faza. Și spune că decizia lui Ovidiu Hațegan a fost una corectă, catalogând gestul jucătorului de la FCSB drept simulare.

„Vreau să salut revenirea lui Ovidiu Hațegan la un meci cu asemenea încărcătură. S-a văzut și respectul pe care jucătorii îl au față de el și asta a dus la un joc plin de fair-play. Hațegan a dus meciul perfect.

Ce a făcut Șut e definiția simulării! Nu contează că arați (n.r- referire la faptul că Șut s-a întors spre Hațegan și i-a făcut semn că nu a fost fault) A simulat, a realizat instant că ia galben și a arătat. E simulare și se pedepsește cu cartonaș galben. Indiscutabil!

Nu există că «Domnule, ar trebui... E în spiritul jocului». Nu există. Nu e fault, iar el simulează. Nu e vorba de lăudat arbitrul, eu am o problemă cu jucătorii care simulează. Nu are nicio importanță că vii și spui că nu e fault, simularea ai făcut-o. Asta vreau să spun. Nu trebuie neapărat să te lamentezi că nu ai primit penalty. E o fază de predat pentru arbitri. Ce simulare mai clară vrei? A simulat!”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Am văzut o brigadă care este de departe cea mai bună brigadă de arbitri. Din campionatul României, iar la nivel de FIFA și UEFA, Hațegan e numărul 1 de departe. A făcut dovada unor calități de excepție. N-a avut niciun fel de probleme.

- Adrian Porumboiu

VIDEO. Rusescu, contrariat la GSP LIVE: „Greșeli inexplicabile la FCSB. Rapid văd că face nuntă înainte de termen”

Citește mai multe știri din Superligă:

Dan Șucu își face calculele pentru titlu: „Sper să nu mai avem astfel de episoade”
Rapid - FCSB
Dan Șucu își face calculele pentru titlu: „Sper să nu mai avem astfel de episoade”
Dorinel Munteanu, despre echipele calificate în play-off: „Nu vreau să le jignesc, dar...”
Oțelul Galați
Dorinel Munteanu, despre echipele calificate în play-off: „Nu vreau să le jignesc, dar...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  11 Martie 2024, 15:59

Mimilica a uitat ca într-un alt meci lui Șut i s-au înmuiat genunchii și fcsbelul a primit un penalty cadou. A încercat și cu Rapid aceeași procedeu însă nu i-a mai reușit. În schimb fcsbeii au fost iertați de un penalty când cotul lui Dawa dat in figura cosovarului l-a scos pe acesta de pe sine și l-a făcut sa nu mai controleze bine lovirea balonului . Apoi , în disperare de cauza ( și de frica lui Gigi Valiza) Dawa s-a prăvălit peste picioarele atacantului Rapidului când mingea încă era în joc lovindu-si în același timp și un coechipier. Coltescu din cabina VAR a procedat corect atentionandu-l pe Hategan , însă aceasta, știind c-a fost numit l-a centru la propunerea lui Gigi Valiza i-a răsplătit serviciul cu un alt serviciu.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  11 Martie 2024, 12:14

Simularea este în ADN- ul fcsb !

soimiisibiu
soimiisibiu  •  11 Martie 2024, 12:12

Șut e ieșit din forma. De vreo 5 meciuri numai prostii face. El e vinovat printre altele de rosu încasat de Olaru. Prea se crede mingi ar care nu pierde mingea. Prea multe atingeri pana pasează. Ar trebui sa joace simplu și mai repede. E cam frana la mijlocul terenului. Ca și Lixandru de altfel.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează