FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

„Să audă și Geamgiu glasul roților de tren!” » Atmosferă de VIS, la primul derby pe noul stadion Giulești » Scenografiile afișate

Rapid - FCSB / FOTO: Raed Krishan +46   FOTO
Rapid - FCSB / FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat duminica, 24 iulie 2022 22:11 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 22:44

Rapid - FCSB, primul derby de tradiție al sezonului, a avut parte de o atmosferă pe măsură. Noul stadion din Giulești - „templul”, cum giuleștenii îl alintă - a trepidat pentru prima oară într-un meci contra marii rivale. Și ce iureș a fost!

„Să cânte tot stadionul, să se audă până-n cer, să audă şi Geamgiu', glasul roţilor de tren”. Vechea lozincă a galeriei rapidiste pare să fie mereu de actualitate la derby-urile din campionat. Un stadion întreg a fredonat cu patos imnul Rapidului în momentul în care echipele și-au făcut apariția pe gazon, amintind de atmosfera de odinioară de pe „bătrânul” Giulești.

+41 FOTO

Atmofseră de VIS, la primul derby pe noul stadion Giulești

Stadionul a fost un adevărat „vulcan” de entuziasm în startul partidei, iar ambele galerii au contribuit la un show pirotehnic incendiar. În scenă au intrat pentru început ultrașii FCSB-ului, ale căror torțe aruncate pe gazon au cauzat prima întrerupere a partidei.

Dincolo, la „Nord”, explozia de lumină și culoare a venit câteva minute mai târziu. Fanaticii alb-vișiniilor au desfășurat o scenografie pe toată lungimea peluzei și, cum era de așteptat, au „aprins” la rândul lor sectorul. 

13.000 de spectatoriasistă la confruntarea din Giulești

Cele mai tari cadre surprinse de Raed Krishan, fotoreporterul Gazetei trimis în Giulești:

+41 FOTO

VIDEO Giuleștenii au pregătit o scenografie impresionantă pentru derby-ul Rapid -FCSB

Vezi și alte știri de actualitate: 

Rapid - FCSB 2-0, LIVE » Săpunaru majorează avantajul giuleștenilor!

FOTO Loja vedetelor » Un nume cu greutate din NATO, prezent alături de Dan Șucu la Rapid - FCSB!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
badeadorian
badeadorian  •  25 Iulie 2022, 20:33
Postat de dobrin pe 25 Iulie 2022, 20:05

Ce glasul rotilor de tren, ca CFR (compania) e aproape de faliment. Mai degraba glasul rotilor de la carutele cu acoperis :))))

HA,HA,HA .... ce umor *** !!! ... te-am crezut om serios , dar inca te zbati sa treci de nivelul piciorului de broasca !! .p.s. Respect Maxim Gicu Dobrin ...cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian
badeadorian  •  25 Iulie 2022, 20:25
Postat de planetfun pe 24 Iulie 2022, 23:34

Injuraturile sigur le-a auzit. Asta e galeria lu fcr, 90% injuraturi.

Pudicule , ''***'' .... ai tai au in repertoriu numai psalmuri si rugaciuni !!! . Te stiam obiectiv ...dar si obiectivele se schimba intre timp !!! . Tu spera sa plece Gigi si MM la Saburtalo in conducere ,dupa meciul retur !!! ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  25 Iulie 2022, 20:05

Ce glasul rotilor de tren, ca CFR (compania) e aproape de faliment. Mai degraba glasul rotilor de la carutele cu acoperis :))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează