FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Rapid - FCSB se joacă într-o atmosferă irespirabilă! Câte bilete s-au vândut până acum

Rapid - FCSB, primul derby bucureștean al sezonului, se va juca într-o atmosferă incendiară / foto: GSP +9   FOTO
Rapid - FCSB, primul derby bucureștean al sezonului, se va juca într-o atmosferă incendiară / foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 14 august 2021 11:43 / Actualizat luni, 01 mai 2023 16:07

Rapid - FCSB, primul derby bucureștean al sezonului, se va disputa într-o atmosferă incendiară. 

Alb-vișiniii se pregătesc să ia cu asalt Arena Națională. Până în acest moment s-au vândut deja 22.500 de bilete. Lor li se adaugă cei 3.000 de abonați ai giueștenilor, dar și 700 de invitații oferite gratuit de club. 

Cel mai mare stadion al țării va fi deschis duminică la 75% din capacitate. Astfel, 41.000 de bilete pot fi vândute în total pentru confruntarea dintre Rapid și FCSB. Aproximativ 8.000 de bilete fiind rezervate clubului oaspete.

Cred că vor fi și suporterii noștri, vor veni în jur de 8.000. O să avem și noi coregrafie frumoasă. M-a impresionat că au fost la Arad și m-am hotărât să-i ajut. O să-i ajut cu coregrafia - Gigi Becali, la Pro X

Rapid vrea record în tribune! 

Giuleștenii au nevoie de cel puțin 21.500 de spectatori duminică, la derby-ul cu FCSB, pentru a bifa cea mai mare asistență acasă din ultimele decenii, nivelul maxim fiind atins la disputa cu PSV, de acum 10 ani, în grupele Europa League.

Conform organizatorilor, sunt așteptați cel puțin 25.000 de spectatori. Ceea ce ar însemna un record al ultimelor două decenii din postura de gazdă pentru trupa vișinie. Cei mai mulți fani pe care Rapid i-a avut pe teren propriu în acest interval au fost bifați în septembrie 2011.

+5 FOTO

Mihai Iosif: „Nu avem ironii la adresa lor, ne respectăm adversarii” 

„Sunt optimist, e un derby de tradiție, ne respectăm adversarii, ca de altfel pe absolut toți ceilalți, nu avem ironii la adresa lor. Sperăm să iasă un spectacol frumos, atât în teren cât și în tribune. Va fi un meci dificil, o echipă foarte bună. Cu oricine joacă, pleacă favorită. Este una dintre favoritele la titlu, cu siguranță mi-ar conveni un 1-0. 

Când o să vedeți în tribune o afluență de 35.000 sau 40.000 de spectatori, nu cred că are cum să se numească altcumva decât derby. O să vedeți și în peluza lor suporteri”, a declarat Mihai Iosif, tehnicianul giuleștenilor, înaintea acestei aprtide. 

VIDEO Adrian Iencsi, povești din derby-urile cu Steaua: „L-am lovit rău pe Claudiu Răducanu când nu se uitau oficialii”

Citește și alte știri de actualitate:

Săpunaru continuă războiul cu FCSB: „Să nu li se facă rău de la nervi!” + îl ironizează pe Duckadam

„Nu avem ironii la adresa lor!” » Mihai Iosif explică ce așteptări are de la derby-ul Rapid - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
senin
senin  •  15 August 2021, 01:09

Va fi interesant, eu sunt rapidist, dar nu cred ca vom învinge Steaua (FCSB, daca este obligatoriu), nu avem un atac comparabil cu al lui Nea Gigi, în plus nu avem antrenor, Mița n-are habar de cum se pregătește o echipa funcție de adversar; el ii baga în teren pe aceiași jucători mereu. Chiar cred ca Cristi Săpunaru nu se baga peste antrenor.Asadar, suntem la noroc, depinde cât se va baga Nea Gigi la schimbări, nici el nu le are cu antrenoratul, e la fel de bata ca Mița.

7biancorossi7
7biancorossi7  •  14 August 2021, 22:33

e derby doar dpdv geografic

ucluj2011
ucluj2011  •  14 August 2021, 19:28
Postat de tataika pe 14 August 2021, 14:10

Suporteri si echipa frustrata. Nu i-a bagat nimeni, niciodata, in seama si din cauza aia se simt persecutati? Ati uitat de ABA?

Aoleu ce supărat ești pe viață!!! Pe ei i-au băgat și îi bagă toți în seamă. Și dacă vrei nu ai cum să nu îi bagi (în seamă) Dar pe tine nu te bagă nimeni în seamă și încerci să te bagi singur (în seamă). Tristule!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează