FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

VIDEO Acuzat de intrare criminală la Florinel Coman, Răzvan Onea a dat din vestiar: „Știam ce trebuie să facem”

Răzvan Onea, foto: captură Rapid TV +9   FOTO
Răzvan Onea, foto: captură Rapid TV

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 10:11 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 11:27

Răzvan Onea (24 de ani) a reacționat după ce giuleștenii au fost criticați pentru jocul dur din derby-ul cu FCSB, câștigat cu 1-0. 

Acuzat de Florinel Coman după un fault extrem de dur, în minutul 5, fundașul dreapta a vorbit după meci, explicând faza și tactica giuleștenilor. 

Gheorghe Popescu, discurs manifest după Rapid - FCSB: „Asta nu înseamnă să ai spirit. Înseamnă că nu ai respect”
RAPID - FCSB 1-0
Gheorghe Popescu, discurs manifest după Rapid - FCSB: „Asta nu înseamnă să ai spirit. Înseamnă că nu ai respect”

Reacția lui Răzvan Onea după Rapid - FCSB 

„Am pus piciorul tare în dueluri. Știam că trebuie să-i luăm tare ca să-i incomodăm. Mă bucur că ne-a reușit. La faza cu Florinel Coman nu m-am dus agresiv, ca să-l lovesc. Am tras picioarele, nu m-am dus cu talpa în față. Am venit în viteză și el s-a dat peste cap. 

E o victorie foarte importantă. E o victorie la limită și e mult mai frumoasă. Am muncit foarte mult mult și sunt 3 puncte bine venite. Le mulțumim fanilor că au fost alături de noi. Au fost senzaționali. Au contat atitudinea și sprijinul suporterilor. Nu am văzut o asemenea atmosferă pe alte stadioane. 

Acum vom lua fiecare meci în parte. Vom încerca să câștigăm și cu CFR Cluj. Cred că putem obține toate punctele până la final”, a spus Răzvan Onea pentru site-ul clubului rapidist.

Intrarea lui Onea? A fost cu genunchiul, nu cu talpa! Prea ne văităm la orice, e fotbal! A fost o intrare mai periculoasă, dar e bine că Florinel Coman n-a pățit nimic. La fiecare meci cer o agresivitate pozitivă. Probabil că jucătorii mei au simțit derby-ul.

 - Adrian Mutu

Cinci jucători de la FCSB, cei mai slabi de pe teren în derby

Formația lui Adrian Mutu a reușit să deschidă scorul în minutul 21, iar până la final a reușit să se mențină în avantaj, grație unei bune organizări defensive și a intervențiilor salvatoare ale lui Horațiu Moldovan.

Dintre jucătorii celor două echipe, Alexandru Albu și Horațiu Moldovan au ieșit în evidență. Mijlocașul a marcat singurul gol al meciului, în timp goalkeeper-ul giuleștenilor a închis poarta, fiind decisiv în victoria formației lui Adrian Mutu. Cei doi au primit cele mai mari note ale meciului, 8.

De la Rapid, fundașul Dragoș Grigore a primit cea mai mică notă din partea GSP, 5. Aceeași notă au primit și 5 jucători de la FCSB: Deian Sorescu, Joyskim Dawa, Malcom Edjouma, Octavian Popescu și Billel Omrani. Vezi notele din Rapid - FCSB aici. 

Citește și: 

Gică Popescu, discurs manifest după ce a văzut intrările dure ale rapidiștilor din meciul cu FCSB: „Aș vrea să spun un lucru”

Cristi Săpunaru, ironie la adresa lui Mihai Stoica după Rapid – FCSB: „Non c’è due senza uno”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (33)
MaxiP
MaxiP  •  27 Aprilie 2023, 20:51
Postat de tazmaniadinamo pe 24 Aprilie 2023, 15:38

Doar comentatorii si fostii arbitri. Dar eu iti dau dreptate,ca sa dai rosu trebuie sa ii rupa piciorul. By the way si intentia se pedepseste.

Dar nu a fost intenție la vreo duritate. El vrea sa atace mingea. Apoi aluneca. E fault de galben clar, dar nu vad argumentele pentru un cartonaș rosu. Și cam de-aia nici nu i-a rupt piciorul, căderea e absolut spectaculoasa, îl prinde și ușor în aer ceea ce accentuează aceasta aparenta, dar nu e o asa mare duritate.

atthur
atthur  •  25 Aprilie 2023, 07:44

Băi, *** (că fotbalist n-ai să fii in veci) s-a "văzut " din avion că "știați " ce faceți și tu si măcelarii ailalti doi de grigore și albu(RESPECT MAXIM pentru SAPUNARU că nu s-a "băgat "),că absolut premeditat ati "distrus" pe marcatorii echipei adverse: COMAN și COMPAGNO.îți doresc să suporți DOAR intrări din astea și tu mereu.Poate se va găsi vreun alt animal inconștient ca tine să-ți rupă piciorul...Sincer???? Nu mă voi bucura,dar Dumnezeu MEREU face dreptate și va face și acum.Tu nu ar fii trebuit sa mai "apari" la nici un interviu și la nici un TV pentru că ești josnic și inconștient. Minte ZERO,exact ca și pseudo-antrenorul liniuta...!!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Naste74
Naste74  •  24 Aprilie 2023, 23:24

Suntem de aceeasi parere. O echipa de 2 lei a scos FCSB-ul din lupta pentru titlu! Ma bucur ca am ajuns amandoi la aceeasi concluzie, desi, se pare ca avem simpatii fotbalistice diferite. Esti cumva din "galeria lui Rapid/N-a fost membra de partid"?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează