FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 0-0

VIDEO Daniel Niculae: „A fost un adevărat meci între Rapid și Craiova!”

Rapid și FCU Craiova au remizat, scor 0-0, în ultimul meci al rundei #14 din Liga 1. Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor, laudă prestația echipei sale. +20   FOTO
Rapid și FCU Craiova au remizat, scor 0-0, în ultimul meci al rundei #14 din Liga 1. Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor, laudă prestația echipei sale.

Articol de , - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 23:50 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 23:57

Rapid și FCU Craiova au remizat, scor 0-0, în ultimul meci al rundei #14 din Liga 1. Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor, laudă prestația echipei sale.

Vezi AICI programul etapei #14!

„Din păcate, și noi am jucat în deplasare azi. Cred că am făcut un joc foarte bun, ne-am creat foarte multe ocazii de joc, am controlat tot jocul, mai puțin 10 minute din partea a doua. Am avut dăruire, ambiție, am avut instinctul de a alege varianta cea mai bună. 

Din păcate, n-a fost să fie. A fost un meci alert, dinamic, un adevărat meci între Rapid și Craiova. Ne pare rău că n-am câștigat 3 puncte, am fi trecut mai ușor peste eliminarea din Cupa României. N-am ce să le reproșez băieților, nici Miță și nici cei din staff nu ce să le reproșeze. Au dat totul pe teren. Suporterii au avut o problemă cu noi doar când n-am avut atitudine”, a declarat Daniel Niculae la final.

Rapid - FCU Craiova: ocazii uriașe la Mioveni

Rapid a controlat aproape în totalitate prima repriză de la Mioveni. Adrian Bălan i-a dat emoții lui Mogoșanu cu un șut din careu (14), portarul oltenilor care nu mai avea ce face la trasorul superb expediat de Sefer de la mare distanță. Bara l-a salvat atunci (19). 

Și Alexandru Albu a fost aproape de gol, finalizarea mijlocașului fiind anulată de același Mogoșanu (20), omul meciului.

+16 FOTO

Startul părții secunde a avut un scenariu identic, tot cu alb-vișiniii în control. Singur cu portarul, Bălan n-a găsit soluția ideală (49). „Nouarul” Rapidului a încercat apoi o rezolvare pretențioasă: „foarfecă”, doar că n-a cadrat (51). 

Au urmat două lovituri libere bine bătute. Ondaan a trimis puțin peste (64), în timp ce Mogoșanu a reușit o altă intervenție excelentă la execuția lui Antonio Sefer (68). 

FCU Craiova putea da lovitura în minutul 71, numai că Horațiu Moldovan a semnat o paradă senzațională în fața lui Compagno!

Faza-vedetă a finalului de meci nu a avut legătură cu fotbalul. O sticlă aruncată în teren din zona oficialilor olteni l-a enervat teribil pe Săpunaru, calmat cu greu de colegi.

Conflict incendiar! Săpunaru, scandal de proporții în timpul meciului » S-a implicat și Mititelu jr.!
RAPID - FCU Craiova 0-0
Conflict incendiar! Săpunaru, scandal de proporții în timpul meciului » S-a implicat și Mititelu jr.!

Remiză la final între nou-promovate. Rapid o egalează la puncte (23) pe UTA și urcă pe 6, iar FCU Craiova rămâne pe locul 12.

Citește mai multe știri despre Rapid: 

Pierdere grea pentru Rapid » Un jucător important s-a accidentat: „Te așteptăm cât mai repede pe teren”

Mihai Iosif a făcut din nou spectacol la conferință: „Cum spunea Nichita Stănescu, inspirația nu e un proces continuu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
geo_bruba
geo_bruba  •  02 Noiembrie 2021, 16:03

Cu "Craiova" ati jucat, da. Cu o echipa oarecare din oras. Cind ati jucat cu Universitatea ati pierdut. Si erati acasa, pe val, noi aveam antrenor proaspat, etc. Daca jucati ieri cu noi, va luati si voi 5 bucati.

adrianna.
adrianna.  •  02 Noiembrie 2021, 12:18
Postat de legio.sud pe 02 Noiembrie 2021, 10:10

Limba de lemn , măcar Ionuț al lui nea Chirila era amuzant !

Uita-te la expresia faciala, spune tot…

legio.sud
legio.sud  •  02 Noiembrie 2021, 10:10

Limba de lemn , măcar Ionuț al lui nea Chirila era amuzant !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close