FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 1-2

NOTE GSP 6 jucători de la Rapid, „repetenți” cu FCU Craiova + Nota 8 pentru omul meciului

Articol de , - Publicat sambata, 11 februarie 2023 09:37 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 09:56

FCU Craiova a obținut o victorie importantă pe terenul Rapidului, 1-2, la capătul unui meci controlat de elevii lui Nicolo Napoli.

Oltenii au reușit să fie primii care câștigă pe terenul Rapidului în acest sezon, având o evoluție foarte bună și profitând de un joc slab al trupei lui Adrian Mutu.

Discurs dur la adresa lui Mutu și a jucătorilor: „Nu am văzut niciodată așa ceva! Adi nu a fost inspirat când a decis să-l titularizeze”
RAPID - FCU CRAIOVA 1-2
Discurs dur la adresa lui Mutu și a jucătorilor: „Nu am văzut niciodată așa ceva! Adi nu a fost inspirat când a decis să-l titularizeze”

Bahassa, cel mai bun în Rapid – FCU Craiova

Din echipa alb-vișinie, 6 jucători nu au luat notă de trecere din partea Gazetei Sporturilor. Onea, Florin Ștefan, Sefer, Crepulja Emmers și Funsho Bamgboye au fost cei mai slabi jucători de pe teren, fiind notați cu 4.

Nici restul rapidiștilor nu au impresionat, aceștia primind nota 5. Singurul care a fost peste media echipei a fost fundașul Paul Iacob, Marcator al unul gol, acesta a luat nota 6.

5a fost nota primită de Adrian Mutu, antrenorul Rapidului

Autor al golului de 2-0, Yassine Bahassa a fost cel mai bun jucător de pe teren. Extrema de 30 de ani a primit nota 8, cea mai mare a meciului.

Și Baeten, Bauza, Huyghebaert, Henriques, Duarte și Negru au avut o prestație solidă, fiind notați cu 7.

8a luat Nicolo Napoli, antrenorul FCU Craiova

Notele GSP după Rapid - FCU Craiova

6 jucători de la Rapid, „repetenți” cu FCU Craiova + Nota 8 pentru omul meciului

A fost un meci dificil, a fost o seară ciudată, am început prost jocul, am primit gol în secunda 45 și ne-a turnat plumb în picioare. Ne-a luat minute bune să ne revenim, am încercat să egalăm, am atacat, dar nu ne-a ieșit. N-a fost seara noastră, câțiva jucători n-au fost într-o seară bună, iar asta s-a văzut. Mental, se schimbă meciul când iei gol în primele secunde, mai ales că ai temerea că în fața Craiovei n-ai câștigat în ultimul timp

- Adrian Mutu, antrenor Rapid

Am meritat să câștigăm meciul, băieții au stat foarte bine în teren. Încercăm să facem puncte meci de meci pentru a ajunge mai sus în clasament. Bauza și Bahassa sunt fotbaliști buni

- Nicolo Napoli, antrenor FCU Craiova

VIDEO Adrian Iencsi, dezamăgit după Rapid - FCU Craiova 1-2: „Cea mai slabă partidă a Rapidului din sezon”

Citește și: 

Mititelu l-a visat pe Hagi și a fost sigur că bate în Giulești: „M-a sunat și domnul Șucu” + a găsit înlocuitor pentru Bauza: „Îl vând!”

Adrian Mititelu anunță ce urmează pentru ultrașii lui FCU Craiova: „A fost o chestiune de moment”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Chess
Chess  •  12 Februarie 2023, 09:00

Ati nimerit 3 cu notele Crepulja, Stefan, Sefer ! Langa acestia la repetenti putem sa-l mai trecem pe indolentul Panoiu ! Cu privire la Onea, dati-va 2 palme !!!

doritor
doritor  •  11 Februarie 2023, 15:32

Mititelu nu trebuie sa se mai joace alba -neagra sau uite-l -nu e cu Napoli. E cel mai bun transfer facut de FCU gandit sau nevoit.

george.br
george.br  •  11 Februarie 2023, 12:21
Postat de TIborSzoltan pe 11 Februarie 2023, 12:04

Daca Feceu clona pierde cu 3-0 la sepisi pentru scandări, tot asa trebuie sa piardă ai acum, motivul fiind acelasi. Evident ca unul dintre arbitrii nu si-a facut treaba. Ori la meciul sepisi vs clona din booveni, ori la rapid vs clona lui mititelu. Acum sa il vad pe burleanu!

Esti de departe cel mai prost dintre toti mogosenii care-si fac veacul pe-aici! Tot multi-cont ca si ei, dar cel mai "inzestrat". Lemn!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează