FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Probleme de lot pentru Mihai Iosif înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova » 4 fotbaliști ratează meciul contra oltenilor

Absențe importante la Rapid în meciul cu CSU Craiova
Foto: Imago
Absențe importante la Rapid în meciul cu CSU Craiova Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 14:01 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 14:36

Rapid are probleme de lot înaintea derby-ului cu CS Universitatea Craiova de sâmbătă, 22 ianuarie. Mai mulți fotbaliști importanți sunt accidentați și nu vor putea juca în meciul din Bănie.

Mihai Iosif are motive de îngrijorare în ceea ce privește meciul contra trupei lui Laurențiu Reghecampf. Va trebui să improvizeze, după ce a pierdut jucători importanți din primul „11”, mai ales din zona apărării.

A anunțat în direct că Rapid renunță la favoritul patronului: „Nu-l mai vor”
RAPID
A anunțat în direct că Rapid renunță la favoritul patronului: „Nu-l mai vor”

Acesta nu se va putea baza pe Alexandru Ioniță, Cătălin Hlistei, Dragoș Grigore și Claudiu Belu, toți cu probleme medicale.

Ioniță și Hlistei au accidentări mai vechi, de la sfârșitul anului trecut. Primul are probleme la coapsa stângă, în timp ce Hlistei este încă în proces de recuperare după operația de la menisc.

Marea problemă a giuleștenilor vine în apărare, acolo unde Dragoș Grigore și Claudiu Belu, titulari de bază, sunt indisponibili. Ambii suferă de leziuni musculare, în cazul fundașului dreapta situația fiind mai gravă.

Astfel, în lipsa celor doi din apărare, Mihai Iosif ar putea alinia o linie de fund formată din Goge, Săpunaru, Dandea și Junior Morais.

Au făcut două transferuri

Mijlocașul central Mattias Kait (23 de ani), titular în naționala Estoniei, și fundașul dreapta argentinian Matias Perez Acuna (27 de ani) au semnat cu Rapid, ajungând la 4 achiziții iarna aceasta, după ce i-a mai adus și pe Jakub Vojtus (28 de ani), și Răzvan Onea (23 de ani).

Mattias Kait este un mijlocaș central cu valențe ofensive. Are 39 de selecții în prima reprezentativă a Estoniei, pentru care a marcat 8 goluri. Cea mai recentă reușită a fost chiar în poarta liderului ierarhiei FIFA, Belgia, într-un eșec cu 2-5, în preliminariile Campionatului Mondial.

Matias Perez Acuna este format la academia lui Velez Sarfield. A mai evoluat de-a lungul carierei pentru Quilmes, Tigre, Delfin și Estudiantes. Rapid va fi primul club din afara continentului sud-american. Fundașul dreapta a semnat un contract valabil un sezon și jumătate cu Rapid, până în vara anului 2023.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Universitatea Craiova - Rapid

Citește alte știri din Liga 1:

Plecare surpriză de la Farul » FCU Craiova i l-a suflat de sub nas lui Dinamo

Veşti bune pentru o echipă care se luptă la retrogradare! » Jucătorii au primit două salarii restante și s-a făcut un nou transfer

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
111327407992179
Marian Fcrb  •  19 Ianuarie 2022, 17:38

In contextul in care au fost adusi doi fundasi dreapta de meserie sa vedeti ca aerianul Iosif incepe cu rudimentarul Goge !!

dora
dora  •  19 Ianuarie 2022, 14:52

Parcă se discuta amânarea meciului...si, oricum, pe dreapta Rapidul a adus recent 2 fundasi. Deci ar fi ”acoperită”...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează