FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Crede că știe cine a fost în spatele plecării lui Mutu: „Mână de femeie! Tu ești om care să «împuște» suta?”

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 12:36 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 13:48

Grigore Sichitiu (74 de ani), fost președinte la Rapid, i-a bătut obrazul lui Adrian Mutu (44), după ce „Briliantul” a lăsat clubul din Giulești pentru a semna cu Neftchi Baku.

Cu numai o săptămână înainte ca Rapid să debuteze în noul sezon de campionat, Adrian Mutu a dat curs unei oferte de la Neftchi Baku și i-a lăsat pe alb-vișinii fără antrenor principal.

Giuleștenii s-au orientat rapid, l-au angajat pe Cristiano Bergodi, dar „Briliantul” nu a fost iertat de toți rapidiștii.

Grigore Sichitiu, fost președinte la Rapid în 3 rânduri, l-a „taxat” pe Mutu în direct la GSP Live. Sichitiu a lăsat de înțeles că suspectează influența soției lui Mutu, Sandra, în decizia „Briliantului” de a părăsi Rapidul.

Două variante de contract pentru Vlad Chiricheș » Becali a dezvăluit de la negocieri: „«Dacă nu ne calificăm, nea Gigi?»”
FCSB
Două variante de contract pentru Vlad Chiricheș » Becali a dezvăluit de la negocieri: „«Dacă nu ne calificăm, nea Gigi?»”

VIDEO. L-a „taxat” pe Adrian Mutu pentru că a dat bir cu fugiții de la Rapid

„Faptul că Mutu a plecat cu o săptămână înainte să înceapă campionatul este jenant. Mi se pare că miroase a mână de femeie. Rapid i-a dat o șansă extraordinară. Dacă pleca de la Rapid când s-a terminat campionatul, OK. Dar stai, faci transferurile, și apoi pleci? Discuțiile contradictorii sunt inerente.

Meseria asta nu este o joacă, iar Mutu, cu ocazia asta, și-a tăiat aprecierea altor conducători, care se vor gândi că poate pleca în orice moment! Dacă pleca la Chelsea sau Fiorentina, nu zicea nimeni nimic! Ar fi fost șansa vieții, niciun fel de problemă. 

Dar să pleci la Neftchi Baku pentru câteva sute de mii de euro în plus... Mutu nu este un om care să «împuște» suta, dom'ne!

Conducătorii l-au susținut tot timpul, iar el i-a lăsat așa. Nu se poate! Este un gest care se mai întâmplă prin Africa, poate. Nu am mai întâlnit așa ceva”, a spus Sichitiu în prima fază.

La final, Sichitiu a făcut o observație cu tentă sexistă: „E gest de femeie, așa mi s-a părut. Nu este un gest de bărbat”.

Adrian Mutu a plecat la Neftchi Baku pe un salariu de peste 3 de ori mai mare decât la Rapid

Din informațiile Gazetei, Mutu va încasa un salariu de 500.000 de euro pe sezon la Neftchi, o sumă la care se vor mai adăuga 300.000 de euro pentru asistenții pe care îi va alege la Baku. La Rapid, „Briliantul” încasa 150.000 de euro.

Mai multe știri despre Rapid: 

„Și peste mine au venit «corsicanii» să-l angajez pe Șumi” » Șeful Rapidului din era Copos: „Marius nu are clasă”

Promisiune pentru Bergodi în direct la GSP Live: „Sigur două transferuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
gheorghe
gheorghe  •  11 Iulie 2023, 17:51

daca Mutu era dat afara (dupa schema iese Grigoras -intra hagi/iese Boloni-intra hagi....adica platesti trei patru jucatori sa l caroteze pe antrenor), in minutul doi din primul meci din prima etapa ar fi fost fluierat si injurat cu Sumi la marginea terenului trecut de la joc de glezna la sarituri cu genunchii la piept ...el cui ar fi trebuit sa i bata obrazul ? Si la cati metri de ...i ar fi durut pe ,, rapidistii ” astia ca EL ar fi luat teapa ?

dinamo100
dinamo100  •  11 Iulie 2023, 15:27

Probabil ca Mutu era cam strans cu usa din punct de vedere financiar, altfel nici eu nu prea inteleg de ce se duce in Azerbaidjan! Pacat, parea un antrenor promitator.

Moshu
Moshu  •  11 Iulie 2023, 15:08
Postat de DoarUTAconteaza pe 11 Iulie 2023, 14:57

Dl Sichitiu...nu a auzit 1. cind la craiova i s-a strigat lui Mutu..." demisia" 2. Nu stie ca avind doi stoperi ( Sapunaru + Grigore, impreuna...80 de ani) batrini si lenti, nu poti juca avansat, ca sint rapid depasiti, 3. Exceptandu-l pe portarul moldovan, Rapid nu are nici " o valoare certa", mai mult ,...mult laudatul Ionita se cerea , singur,..pe tusa 4. Acum dupa ce cu un lot *** a ajuns in play off, s-ar vrea, fara mari achizitii...sa lupte pentru locurile ..1-3 E extrem de greu, vara valori noi si certe. Asa ca Mutu a evaluat binisor posibilul viitor la rapid, iar mai mult..ca anul asta, fara achizitii nu va reusi nimeni, ...nici Bergodi.. 5. Daca la asta adaugam un salariu de 4-5 ori mai mare....de ce sa il acuzam...pe Mutu ?..Experientele Voluntari, Mititelu, Rapid i-au aratat ca la noi....se merge ...in jos ! Asa ca ...va castiga enorm vizavi de rapid, si in fond asta...chiar conteaza.

Eee...n-a auzit...nea Grisha-i gelos pe Mutulica pt ca incaseaza asemenea bani la virsta asta...'mnealui n-o fi reusit atita toata viata pe le egiptenii pe care i-a antrenat ! Oare de ce accepta sa comenteze asa ceva...oare ca sa impuste 50,nu suta lui Mutu ? Penibil!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează