FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - HERMANNSTADT 0-1

Noi critici după înfrângerea surprinzătoare suferită de Rapid: „Fotbalul te pedepsește când îl tratezi așa”

FOTO: Cristi Preda +15   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2023 07:25 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 09:14

Și Florin Prunea l-a găsit vinovat pe Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, pentru înfrângerea cu Hermannstadt, 0-1.

După Basarab Panduru, și fostul portar consideră că tehnicianul giuleștenilor este principalul vinovat pentru eșec. În plus, Florin Prunea a criticat și folosirea mijlocașul Hervin Ongenda, care a fost titular la primul meci pentru Rapid și a fost schimbat la pauză. 

Soția lui Șucu, spectacol pe stadion » Cum a fost surprinsă alături de patronul Rapidului
METROSPORT
Soția lui Șucu, spectacol pe stadion » Cum a fost surprinsă alături de patronul Rapidului

Florin Prunea îl arată cu degetul pe Adrian Mutu după Rapid – Hermannstadt 

„E un meci pierdut de antrenor și câștigat de celălalt antrenor. Fotbalul te pedepsește când îl tratezi așa. Ce-a zis? Că vine o echipă rănită și trebuie să arate ce are la Rapid”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Apoi, a continuat: „E Ongenda jucător care să ducă măcar 20 de minute? Cine a făcut transferul ăsta? Cine îl bagă în teren să joace?”.

Adrian Mutu, devastator la adresa jucătorilor: „Aroganți, superficiali, iresponsabili”

La finalul meciului, Adrian Mutu s-a arătat extrem de dezamăgit de jocul prestat de elevii săi.

„Concluziile sunt simple, mai ales după prima repriză, când am jucat slab. Nu am avut ritm, am luat decizii proaste, am fost aroganți, iresponsabili, superficiali. Nu meritam să câștigăm. Era normal să schimb primul 11, pentru că veneam după 3 meciuri în 7 zile. 

În afară de Ongenda, care era o decizie asumată, pentru că avea nevoie de minute, ceilalți au rămas datori față de mine, de public. Aroganța ne-a costat. Credeam că am câștigat înainte să intrăm pe teren, iar fotbalul ne-a pedepsit. Chiar dacă am ratat penalty, nu meritam mai mult. 

Fotbalul ne-a dat o lecție. Ignat e singura notă pozitivă de azi, el a fost singurul care a jucat bine. Nu suntem la un nivel ridicat din punctul ăsta de vedere, al lotului. Când mai suntem și aroganți, nu avem cum să câștigăm. Începe play-off-ul de săptămâna viitoare. 

Nu se poate să joci doar din gleznă, sper că au învățat ceva, pentru că eu am învățat din seara asta. Trebuie să dai totul. Să folosească toate calitățile în favoarea echipei, nu să joace pentru ei”, și-a început Mutu discursul de la finalul meciului cu Hermannstadt, la Orange Sport.

VIDEO Dani Coman: „Chiar aveam nevoie de aceste 3 puncte”

Citește și: 

Scandal la Rapid - Hermannstadt: scos de jandarmi din stadion + discuție aprinsă și în afara arenei

Marius Măldărășanu, descătușat după ce și-a învins echipa de suflet: „Dacă se clatină scaunul, îl legăm cu șuruburi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
lupuaurel
lupuaurel  •  06 Martie 2023, 14:08

Tripleta Ioniță, Papeau, Ongenda are potențial, doar că Ioniță e în scădere, Papeau vine după accidentare(nici înainte nu a avut realizări), iar Ongenda n-are jocuri și ritm . Cu lotul actual, Rapid nu își permite să incepeapa cu rezerve, pt că de multe ori jocul nu le iese nici titularilor. In rest FZR !

argus
argus  •  05 Martie 2023, 20:50

(continuare) ...Ca vorbim despre pase, jucatorii antrenati de dl Mutu (in mare parte) nu au preciazia paselelor! Out-ul, se execura catre spre jucatorul "cel mai bine incadrat de adersari"! In ceea ce ma priveste, cred ca dl Mutu ar trebui sa nu mai iroseasca investitiile clubului, sa faca un pas inapoi! Cine sa-l inlocuiasca? Nu stiu, dar am auzit ca dl Galca nu are contract (nu pe Sumudica, gura mare, care uita ca a avut performante avand jucatori de exceptie (intre carea tandemul Alibec-Budescu, masinarii de goluri) in rest, mai nimic notabil, exceptand scuzele invocate pentru rezilierile de contracte) Daca conducerea Clubului nu se trezeste cat mai are timp, aducand un antrenor cu performante (nu doar cu performante ca fotbalist), om poate face, ca doar sunt banii lor, nu?

argus
argus  •  05 Martie 2023, 20:48

Incep prin a spune ca NU DOARA ACUM, dupa pierderea meciului Hermanstadt, aduc critic dlui Multu! Amintesc doar ca il acuzasem de "sindromul MihaiIosif", referindu-ma intre altele la schimbarile facute! Acum insa, dl Mutu dovedeste, din pcate, ca are probleme cu caracterul, nerecunoscandu-si vina, vina integrala pentru pierderea meciului! Da vina pe jucatori de parca acestia s-au antrenat "singuri, singurei"! Nu delMutu, cum spune si dl Prunea, ati ales prima echipa "dupa ureche"! Ati din Cipru (s-au ma insel?) un jucator liber de contract (Ogenda), statut ce singur vorbeste dspre valoarea acestuia! Sa dai vina in alcatuirea primului 11 pe oboseala titularilor, este, un non sens! Ca "au jucat din 3 in trei zie"? Ce faceati daca ati fi jucat in cupele europene, precum Clujul? O sa ziceti ca este diferenta de lot? Cine a format lotul, a transferat jucatorii? Dar, cea mai mare greseala a dlui Mutu, consider ca este neglijarea pricipiului oricarui antrenoe, acela de a stabili o formatie de BAZA! O formatie in care jucatorii sa poata avea relatii de joc, sa nu mai paseze aiurea cu calcaiul, la intamplare; sa stie, sa simta coechipierul! vedem la Rpid pase inapoi, cel cepaseaza aflandu-se cu spatele la poarta adverasa (habar nu are daca un coechipier s-ar afala intr-o pozitie buna pt. contratac! Ca vorbim desre pase, jucatorii antrenati de dl Mutu (in mare parte) nu au preciazia paselelor! (voi continua)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează