FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA

Săpunaru a izbucnit la conferință: „Dacă nu vrei să joci cu presiune, du-te la Chiajna sau Voluntari!” + cum a glumit la final

Cristi Săpunaru// FOTO: Imago
Cristi Săpunaru// FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 16:00 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 17:09

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a vorbit azi despre situația de la club și despre presiunea pe care fanii o pun pe jucători.

  • Rapid – FCU Craiova se joacă luni, de la 20:30. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Look+, DigiSport și TV Telekom Sport

Fundașul a spus că suporterii ar trebui să fie mulțumiți cu rezultatele pe care echipa le-a înregistrat până acum și a avut și un mesaj pentru jucătorii care nu suportă presiunea de la echipele mari.

Cristi Săpunaru: „Dacă nu vrei să joci cu presiune, du-te la Chiajna sau Voluntari!”

„Nu sunt apăsat de situație, nu-mi spăl lucrurile prin mass-media. Dacă am ceva de discutat, discut în familie. Toată lumea știe că Rapid e o familie, începând de la fani până la ultimul jucător. Ce s-a întâmplat și ce vor să declare fanii... Asta e problema lor. Nu ne certăm cu fanii prin media.

Noi ducem luptă pentru salvarea de la retrogradare. Nu știu de unde a apărut asta cu clasarea în primele șase. Dacă vom putea ajunge în play-off, va fi foarte bine.

Am o singură întrebare pentru cei care stau de vorbă. Dacă spunea cineva că, după etapa a 13-a, Rapidul o să fie pe locul pe care e, cu punctele pe care le are, era mulțumită lumea? Mai spunea cineva ceva? 

Dacă vrei să joci fotbal fără presiune, du-te la Chiajna și Voluntari. Serios. Te mai ceartă patronul din când în când. Dacă vrei să joci fotbal adevărat, du-te la echipele mari, unde e presiune și îți mai bagă umbrela prin gard. Ăsta e fotbalul. Ce să facem?”, a spus Săpunaru la conferința de presă.

La finalul conferinței, Săpunaru a avut și o replică amuzantă: „Ce bine că nu mai sunt întrebări... Îmi era o foame de nu mai puteam”.

VIDEO Conferința susținută de Rapid înainte de meciul cu FCU Craiova

Citește mai multe știri despre Rapid: 

Pierdere grea pentru Rapid » Un jucător important s-a accidentat: „Te așteptăm cât mai repede pe teren”

Mihai Iosif a făcut din nou spectacol la conferință: „Cum spunea Nichita Stănescu, inspirația nu e un proces continuu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
octavianus
octavianus  •  01 Noiembrie 2021, 11:24

Sa ne spune Sapun dupa parerea lui care este adevarata valoare a lotului ? Cea din meciul cu CRF sa zicem ? sau cea din meciul cu Voluntari ? Sa ne mai spuna daca ar fi castigat ceva in cariera lui daca echipele la care a jucat isi propuneau "salvarea de la retrogradre" si cand cineva vreodata a obtinut ceva cand si-a propus putin. Este o filozofie gresita si atrage suficienta si o mentalitate pur romaneasca "lasa ca merge si asa". Ma repet de fiecare data, daca nu am invatat nimic din trecut "renasterea" asta nu va aduce nimic nou. Sa nu ne mai vaitam cu singuri impotriva tuturor sa nu ne mai cautam scuze, ori suntem o echipa profesionista si ne numim Rapid, ori suntem niste amatori si nu avem nici o legatura cu idealurile si sperantele zecilor de mii suporteri CARE NU ACCEPTA NICIODATA O PRESTATIE CA CEA DE LA TIMISOARA SI NICI OBIECTIVUL SALVAREA DE LA RETROGRADARE......NICIODATA ! FZR si Doamne ajuta. Mita de la mine ai un "galben" la al doilea .........nu uitati ca Rapid inseamna tribuna suporterii fara noi ati deveni Voluntari sau Clinceni....oare intelegeti asta ?

ucluj2011
ucluj2011  •  31 Octombrie 2021, 20:13

Are dreptate Săpunaru!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close