FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Rapid l-a luat pe Candido Costa

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

Giuleştenii au găsit un alt fundaş dreapta după ce i-au reziliat contractul lui Gustavo Veronezi. Rapidiştii l-au convins pe portughezul Candido Costa să vină în Grant. Fotbalistul de 29 de ani e liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Belenenses şi în cariera sa a mai evoluat la Porto.

Costa, care a început fotbalul la Benfica, poate evolua şi în banda dreaptă a liniei mediene. În 2003 a cîştigat Cupa UEFA cu FC Porto.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
codrinb
codrinb  •  30 August 2010, 01:39

si-a reziliat intelegerea cu Belenenses!!!probabil ca si-a dat seama ca este prea bun si merita sa joace intr-un campionat mult mai puternic!Sa fim seriosi...sper sa ma insel ,,..dar nu cred

georgyan365
georgyan365  •  29 August 2010, 02:14

frate ce este gratis e bine venit nu? dar poate pana pe 10sep luam si noi un atacant poate chiar doi!

ionicas3
ionicas3  •  28 August 2010, 22:36

da atacantii cand vin?toti cerem atacanti ei aduc fundasi ca vin liberi de contract si iar avem un an pierdut aiurea.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează