FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid moare, nea George e pe mare :) Cedarea clubului e din nou în impas: Copos a dispărut cu fregata

Navigarea pe mare e a doua mare pasiune a lui Copos, alături de schiat
Navigarea pe mare e a doua mare pasiune a lui Copos, alături de schiat

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 30 iunie 2013 14:30

Cristescu e disperat că nu se semnează actele pentru a deveni patron în Giuleşti din cauză că actualul şef din Grant e plecat să navigheze.

Planul lui Nicu Cristescu de a prelua clubul pe 25 iunie, exact în ziua în care Rapidul a împlinit 90 de ani, s-a năruit. Mai mult, actele n-au mai fost parafate nici în următoarele zile, iar acum noul termen e fixat pentru luni!

Motivul? George Copos e de negăsit. De fapt, e plecat la Eforie Nord pentru a se pregăti de Regată. Actualul finanţator din Grant se distrează în aceste zile, navigînd pe mare cu velierul său.

În acest timp, Cristescu şi Adrian Zamfir, asociatul său, stau cu actele redactate pentru a fi semnate de Copos: "Ce putem face? Aşteptăm! Domnul Copos se plimbă pe vapor, pe Marea Neagră, iar noi nu putem decît să stăm după dînsul să se întoarcă. Sper ca totul să se termine luni, cînd am încredere că, în sfîrşit, vom parafa totul".

La rîndul său, Copos susţine că nu mai depinde de el şi nu doreşte să mai discute despre fotbal: "Vă rog să-mi respectaţi decizia! În ceea ce ne priveşte, noi am dat totul, le-am pus la dispoziţie toate actele, de acum depinde numai de ei!".

Preluarea clubului de către Nicu Cristescu e ultima şansă a Rapidului, în caz contrar, clubul din Giuleşti n-ar putea evita falimentul, lucru confirmat chiar şi de Ion Taban, actualul preşedinte al Consiliului de Administraţie şi mîna dreaptă a lui George Copos: "Ar fi dureros să eşueze şi această tentativă. Nu vreau să pronunţ cuvîntul faliment, dar ar fi foarte grav ca înţelegerea să nu se mai oficializeze".

"Nu aveam ce să facem în legătură cu insolvenţa. Poate ar fi trebuit luată această măsură mai devreme chiar. Am vrut să vindem clubul în 2008, cînd nu avea aceste pierderi. Situaţia era chiar foarte bună, dar nu s-a reuşit" (Ion Taban, preşedinte CA Rapid)

"Eu cred în continuare că George Copos nu va vinde. Probabil că vrea să vadă dacă Rapidul va rămîne în Liga 1. E atît de greu să redactezi şi să semnezi un contract?! De ce durează atît?!" (Dănuţ Lupu, fost mijlocaş Rapid)

2,1 milioane de euro îi va costa pe Nicu Cristescu şi Adrian Zamfir preluare pachetului de acţiuni de la Copos

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
myke82
myke82  •  01 Iulie 2013, 09:21

Cine a crezut vreo clipa ca, Copos va vinde Rapidul este un mare naiv ca sa nu zic altfel. Atat timp cat exista 5% sanse sa scoata vreun ban de la acest club, acest individ nu va vinde nimanui. Poate sa vina unul sa-i ofere 50 milioane Euro altfel nici o sansa. Asa ca nu va mai imbatati cu apa rece ca actualul va fi si viitorul patron.

dihorul
dihorul  •  30 Iunie 2013, 20:38

Furtuna, un capitan de vas baut care nu il vede in coaja lui de nuca, pe mare se pot intampla multe lucruri care ar putea sa ne faca fericiti...

caminero
caminero  •  30 Iunie 2013, 18:39

Băi, și ce furtună a fost azi pe litoral ... cine știe, poate căpitanul cel copos o fi ieșit vitejește în larg :D :D :D

Vezi toate comentariile (12)
Comentează