FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - POLI IAȘI 3-2

Fostul conducător din Giulești e nemulțumit de trei jucători: „Niciunul nu a adus nimic în plus”

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 09:38 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 09:52

Constantin Zotta, fost oficial la Rapid, a analizat prestația formației lui Cristiano Bergodi în victoria cu Poli Iași, 3-2.

Constantin Zotta este de părere că trei dintre jucătorii intrați în partea secundă, Papeau, Cîrjan și Pănoiu nu au jucat la fel de bine ca cei pe care i-au înlocuit, Fusho, Petrila și Oaidă. 

Și-a dat demisia la 24 de ore după CSA Steaua - FC Argeș: „Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat”
DEMISIE
Și-a dat demisia la 24 de ore după CSA Steaua - FC Argeș: „Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat”

Concluziile lui Constantin Zotta după Rapid – Poli Iași

„Aș zice că cei mai buni oameni au fost Petrila, Ioniță și Moldovan. Aş fi avut aşteptări mai mari de la Pănoiu, Papeau şi Cîrjan. Niciunul nu a adus nimic în plus. Ba din contră. Echipa a câştigat siguranţă cu ei, s-a retras puţin, dar cei trei n-au fost la înălţimea titularilor.

A fost o victorie foarte importantă, venită după meci slab. Rapid și-a consolidat acum locul între primele patru echipe”, a declarat Constantin Zotta, potrivit OrangeSport.

A fost un meci în care am trăit periculos. Un meci bun, am jucat bine, am creat ocazii, am și ratat. Păcat că am luat două goluri din faze fixe, trebuie să reglăm niște lucruri. În prima parte am jucat prea mult pe contre, dar ne împinge și publicul de la spate. Am încasat însă prea multe contraatacuri de la ei. Uneori trebuie să mai și controlezi ritmul. Nu se poate să joci numai așa, pe contre, deși mie îmi place stilul ofensiv. Trebuie să discutăm și despre asta. Da, Rrahmani nu mai are inspirație în ultimul timp. A ratat și un penalty care putea să ne coste scump. Dar a alergat mult acolo, în față, mi-a plăcut, chiar dacă a ratat și acea ocazie singur cu portarul. Vor veni și momente mai bune. Important e că am câștigat. 

– Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

VIDEO Claudiu Petrila: „Mă simt bine când jucăm acasă, fanii ne împing de la spate”

Citește și: 

Concluziile lui Bergodi, după Rapid - Iași 3-2: „Știu care e mentalitatea în Giulești, trebuie să mai lucrăm”

Ioniță, descătușat: „De când așteptam să fiu și eu omul-meciului!” + Declarație fair-play despre națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mmbank
mmbank  •  07 Octombrie 2023, 11:00

Pai Cirjan si Panoiu au intrat in minutul 86. Ce plus sa aduca,cu ce sa ramai din evolutia lor? (avand in vedere si scorul).Iar Papeau a fost in regula as zice.Hai sa fim realisti cu asteptarile si evaluarile noastre.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează