FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV „Nu pot să spun că e un mare antrenor” » Portretul nefardat al lui Mihai Iosif, prin ochii fostului coleg de la Rapid

Mihai Iosif a promovat-o pe Rapid în prima ligă +12   FOTO
Mihai Iosif a promovat-o pe Rapid în prima ligă

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 11:29 / Actualizat luni, 31 mai 2021 17:10

Florin Motroc (53 de ani), fost jucător la Rapid București între 1993 și 1996, a vorbit la GSP Live despre revenirea alb-vișniilor în prima ligă.

Invitat la GSP Live, Florin Motroc l-a felicitat pe fostul său coleg de la Rapid, despre care spune însă că mai are mult de muncă pentru a ajunge un tehnician important: „Nu pot să spun că e un mare antrenor”, a afirmat Motroc pe durata emisiunii. 

Florin Motroc: „Nu pot să spun că Iosif e mare antrenor”

„M-am bucura foarte mult pentru Iosif. Efectiv, a trecut prin multe probleme în ultimii ani. Îl știu de foarte mult timp, am jucat împreună la Rapid. El a fost promovat la prima echipă în anul în care eu m-am întors la Rapid. Juca mijlocaș, era un jucător cu calități. Au fost niște probleme, dar nu vreau să intru în detalii. 

A trecut prin multe încercări. Am discutat mult cu el în acest play-off și mi-am permis să-i dau niște sfaturi. Nu pot să spun că e un mare antrenor. El încă trebuie să confirme. Aici a fost o conjunctură fantastică, l-au ajutat astrele”, a declarat Mihai Iosif, la GSP Live.

Mihai Iosif, decisiv! Cu el pe bancă, Rapid a revenit în Liga 1

Rapid a revenit în Liga 1 după 6 ani petrecuți în diviziile inferioare, terminând play-off-ul Ligii 2 pe locul secund, după FC U Craiova 1948. Antrenorul Mihai Iosif a fost cel care a promovat Rapidul în prima ligă, bifând 7 victorii, un egal și 4 înfrângeri. 

Trebuie să fim un tot unitar şi să ducem Rapid cât mai sus. Am un respect prea mare faţă de patron şi, când va fi ceva (n.r. - aducerea unui alt antrenor), sunt sigur că mă va anunţa în faţă, atât dânsul, cât şi preşedintele Daniel Niculae. E foarte important că am promovat, poate multă lume încă nu îşi dă seama ce am realizat noi. Am tot felul de trăiri, trec de la emoţie la furie, de la bucurie la agonie, dar trebuie să fim o familie aici, toţi 
- Mihai Iosif

Mihai Iosif a preluat Rapidul pe 15 martie, după ce Nicolae Grigore a fost demis la finalul meciului cu Unirea Slobozia, scor 1-2. Cu două etape rămase de jucat din sezonul regulat, Iosif i-a ridicat pe giuleșteni de pe locul 11 până pe 4, după victoriile cu Dunărea Călărași, 4-0, și Metaloglobus, 4-2, și a obținut calificarea în play-off, pe care l-a terminat pe locul 2.

FOTO Imagini spectaculoase cu noul stadion din Giulești

+8 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Fiesta în Ghencea: peste 1.500 de fani la sărbătoarea promovării » Imagini incendiare! Suporterii au intrat în stadion: „Vă rugăm, părăsiți arena!”

CSA Steaua în Liga 2 » Balint trage un semnal de alarmă: „Atenție, să nu vină alt Becali!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
st.il.
st.il.  •  31 Mai 2021, 17:36

Puțintică atenție, rogu-vă !. De acest IOSIF MIHAI, își vor aduce aminte ever for ever, toți fanii Rapidului, de orice vârstă, ca de OMUL ce, prin munca, spirit, har, a făcut din gruparea asta, o echipă, a făcut-o să și "plesnească" și, a "băgat-o" și-n divizia A în anul de grație 20-21 !...Bravo MAESTRE !...De restul "vorbitorilor", nu-și va mai aduce aminte absolut...NIMENI !...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează