FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Apostrofat de Dragomir, Rareș Ilie a transmis un mesaj pentru foștii săi antrenori: „Le sunt recunoscător. Domnul Mutu a schimbat multe la mine”

Rareș Ilie
Rareș Ilie

Articol de - Publicat sambata, 16 iulie 2022 13:51 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 15:35

În ziua în care Dumitru Dragomir s-a îndoit de caracterul său, Rareș Ilie (19 ani) a ținut să le mulțumească antrenorilor alături de care a lucrat, chiar înainte să plece în Franța pentru a finaliza transferul la Nice.

Vineri dimineața, Dumitru Dragomir a pus sub semnul întrebării caracterul lui Rareș Ilie, într-o intervenție la GSP Live: „Miță Iosif a avut curaj de a-l băga la prima echipă, iar el când a promovat în Liga 1 nu a spus nimic nici de Mihai Trăistaru, cel care l-a ținut și crescut la juniori, nici de Miță Iosif.

Prima dată îi scoți în evidență pe cei care ți-au dat viață, părinții, apoi pe cei care te ajută în viață. Măcar să spui că în carieră te-au ajutat cutare și cutare. Nu te doare gura, că nu dai bani, nu dai nimic”.

Încordare maximă la amicalul lui Dinamo » Un „câine roșu” a izbucnit la adresa coechipierului: „Fiecare face ce vrea aici?!”
DINAMO
Încordare maximă la amicalul lui Dinamo » Un „câine roșu” a izbucnit la adresa coechipierului: „Fiecare face ce vrea aici?!”

Criticat de Dragomir, Rareș Ilie i-a menționat pe Mihai Iosif, Iencsi și Mutu: „Le sunt recunoscător tuturor”

Câteva ore mai târziu, înainte ca avionul spre Nisa să decoleze, Rareș Ilie le-a mulțumit tuturor antrenorilor alături de care a lucrat.

Întrebat despre Adrian Mutu, actualul „principal” de la Rapid, Rareș a răspuns:

„Îi sunt recunoscător, precum tuturor celorlalți antrenori pe care i-am avut la juniori și la seniori, domnului Iencsi care m-a promovat, domnului Iosif care m-a băgat pe teren.

Dar cea mai bună perioadă am avut-o de când a venit domnul Mutu, a schimbat foarte multe la mine și s-a văzut în realizările personale”.

„Despărțirea de Rapid este emoționantă. Rapid mi-a oferit absolut tot în ultimii 2 ani. Am debutat la seniori, am marcat la seniori, am avut realizări cu echipa și individuale. Le sunt complet recunoscător pentru asta”, a mai precizat Ilie, internațional U19.

Adrian Iencsi: „M-a surprins plăcut”

Prezent în studioul Pro Arena, Adrian Iencsi, antrenorul sub comanda căruia Rareș a debutat la prima echipă a Rapidului, a auzit declarațiile tânărului fotbalist și a reacționat:

„M-a surprins plăcut, a fost prima dată când am auzit ce a spus. Așa cum ziceam, a primit o educație foarte bună de la părinți, jos pălăria”.

Rareș Ilie, exemplul că un jucător poate face și școală, și performanță în fotbal: „A luat nota foarte mare la BAC, acum pleacă la o echipă importantă”
RAPID
Rareș Ilie, exemplul că un jucător poate face și școală, și performanță în fotbal: „A luat nota foarte mare la BAC, acum pleacă la o echipă importantă”

VIDEO - Ce a declarat Dumitru Dragomir despre Rareș Ilie + Contraargumentul lui Victor Angelescu

Mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Stoica îi pune în oglindă pe Rareș Ilie și Octavian Popescu: „Nu există grad de comparație! Tavi are 4 viteze, costă 50 de milioane”

Rapid și-a găsit atacant! Negociază pentru jucătorul vândut de Hagi cu 1,7 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
satul
satul  •  16 Iulie 2022, 16:24

Apostrofat de un infractor. La brutarie cu tine!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează