FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid îl caută pe suporterul filmat live în ultimul meci: „Are spiritul Rapidului”

Suporterul lui Rapid s-a rugat ca Albu să înscrie în prelungirile meciului cu FCU // foto: captură Facebook @ FC Rapid 1923
Suporterul lui Rapid s-a rugat ca Albu să înscrie în prelungirile meciului cu FCU // foto: captură Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 12:51 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 15:22

Impresionați de pasiunea arătată de un tânăr suporter „alb-vișiniu” la meciul Rapid - FCU Craiova 2-3, conducătorii clubului din Giulești vor să-l răsplătească pe acesta.

Pe 9 mai, în minutul 90+1 al meciului dintre Rapid și FCU Craiova din Giulești, un tânăr suporter rapidist a fost surprins de camerele TV în timp ce se ruga ca Alexandru Albu să transforme penalty-ul acordat „alb-vișiniilor”.

Albu a înscris, a readus egalitatea pe tabelă, 2-2, iar băiatul s-a descătușat: a gesticulat puternic din mâini, a strâns pumnul și a țipat, într-un moment autentic de bucurie.

Rapid îl „premiază” pe tânărul suporter filmat la meciul cu FCU Craiova

Un moment care a fost menționat de Rapid pe pagina oficială de Facebook. Clubul din Giulești plănuiește să-i facă tânărului suporter o surpriză, deoarece „are în el spiritul Rapidului”.

That's the spirit of Rapid!

WANTED 😎 🎥 Părinții acestui micuț rapidist sunt rugați să ne contacteze în privat! 🇱🇻 Nu, n-a făcut nimic rău, doar că are în el #SpiritulRapidului și vrem să îi facem o surpriză. 🎁

Publicată de FC Rapid 1923 pe Marţi, 10 mai 2022

Deși a egalat în prelungirile meciului cu FCU Craiova, Rapid a pierdut partida. FCU a dat lovitura în minutul 90+5, prin Baeten, iar giuleștenii au nevoie de victorie în ultima etapă, cu CS Mioveni, pentru a fi siguri de prezența la barajul pentru Conference League.

Mai multe știri din Liga 1: 

Suporterii FCSB i-au transmis clar lui MM Stoica: „Sub nicio formă nu jucăm acolo cu CFR!”

Probleme mari la Dinamo: „N-am avut nici 5 bani de Paști. Nu însemnăm nimic pentru cei din conducere”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
badie
badie  •  12 Mai 2022, 00:36

Foarte tare pustiul.!

ucluj2011
ucluj2011  •  11 Mai 2022, 19:01
Postat de paolo15 pe 11 Mai 2022, 18:43

Un mandru fiu al Grant-ului. Sper ca părinții îl lasă sa se duca la școală!

Impresionant!!!... cu toate că în Giulești TOȚI fanii indiferent de vârstă sunt ADEVĂRAȚI , pasionali , atașați ca nimeni alții culorilor clubului și constanți în iubirea lor UNICĂ pentru club!!! Bravo puștiule , multă sănătate și succes în viață!!! Felicitări clubului Rapid pentru frumoasa idee de ai face o surpriză acestui frumos tânăr rapidist.

paolo15
paolo15  •  11 Mai 2022, 18:43

Un mandru fiu al Grant-ului. Sper ca părinții îl lasă sa se duca la școală!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează