FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 1-1

Alexandru Albu contestă eliminarea din meciul cu Sepsi: „Nu a fost de roșu, se poate vedea pe reluări!”

Alexandru Albu
Foto: Imago +19   FOTO
Alexandru Albu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 22:35 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 22:37

Rapid și Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat, scor 1-1. Giuleștenii au evoluat timp de mai bine de o oră în inferioritate numerică după ce Alexandru Albu (28 de ani) a fost eliminat în urma unui fault dur la Achahbar.

În minutul 31, Albu a avut o intrare inutilă la centrul terenului, aproape de zona băncilor de rezerve. Anass Achahbar preluase mingea cu spatele la poarta Rapidului, moment în care mijlocașul giuleștenilor a intervenit prin alunecare. A încercat să lovească balonul, dar a prins piciorul drept al adversarului într-o „menghină”

Ce l-a nemulțumit pe Mihai Iosif la remiza cu Sepsi: „Și tot sunt eu ăla prost”
Rapid - Sepsi 1-1
Ce l-a nemulțumit pe Mihai Iosif la remiza cu Sepsi: „Și tot sunt eu ăla prost”

Sebastian Colţescu i-a arătat inițial cartonașul galben lui Alexandru Albu. După câteva zeci de secunde, momente în care medicii lui Sepsi au înștiințat că accidentarea lui Achahbar este una serioasă, „centralul” din Craiova a revenit și l-a eliminat pe mijlocașul giuleștenilor.

Albu a comentat eliminarea și consideră că Sebastian Colțescu nu trebuia să-i acorde cartonașul roșu pentru intrarea sa.

Alexandru Albu: „Nu a fost de roșu, se poate vedea pe reluări!”

„M-am dus poate puțin mai tare în adversar, dar părerea mea este că nu a fost de roșu. Asta se poate vedea pe reluări. Dar asta este, se întâmplă. Păcat, am luat acel roșu, mi-am făcut echipa să alerge mult mai mult. Mă bucur că au reușit până la urmă să scoată un punct.

Chiar și în 10 cred că am arătat foarte bine, nu ne-au dominat foarte mult. Galbenul a fost primit corect, recunosc. Am intrat puțin cam tare, intensitatea mai mare, dar nu a fost roșu. 

Dar secundul repeta încontinuu «Roșu, roșu, roșu”», de ce? Sper să nu fie supărați colegii pe mine. Acesta este blestemul nostru. Face parte din fotbal. Este primul meu roșu și nu voiam să iau acest cartonaș până nu mă las de fotbal”, a declarat Albu după partidă.

VIDEO Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, dezamăgit de remiza cu Rapid, scor 1-1: „Am renunțat de mult la play-off”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

INTERVIU EXCLUSIV Nicolo Napoli a dezvăluit cum a reușit să revitalizeze jocul revelației FCU Craiova: „Pregătesc echipa după metodele lui Lippi”

EXCLUSIV Probleme fără sfârșit la Dinamo » S-a accidentat și riscă să rateze restul sezonului regulat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
gado
gado  •  12 Februarie 2022, 17:35

Albu are dreptate ! Vedeti reluarea. Nu tin partea lui Albu chiar daca sunt rapidist. A fost un contact a carei amplitudine a fost generata de miscarea fotbalistului de la Sepsi. Adversarul a avut mingea si cand Albu a incercat sa atace, a abandonat mingea si a deplasat piciorul drept intentionat in intampinarea lui Albu. Albu era cu piciorul deja in aer cand adversarul a ajuns cu gheata acolo unde Albu trebuia sa lase piciorul pe gazon. Adversarul practic a cautat acest fault. A urmat un contact la nivelul ghetei si dezechilibrarea lui Albu care a cazut peste genunchiul adversarului. Un galben ar fi fost de ajuns ! Ar fi bine sa studiati imaginile. Arbitrul a fost impresionat de starea jucatorului de la Sepsi si a schimbat culoarea cartonasului. In mod ciudat nimeni nu a cautata sa vada reluari cu imaginile respective. Comentatorii vorbesc de multe ori in nume personal si uita sa comenteze meciul. Sa nu uitam ca si ei sunt oameni si au pasiuni pentru echipe de fotbal, devenind uneori tendentiosi si interesati. Cautati imaginile !

mihai041
mihai041  •  12 Februarie 2022, 12:03

Dacă faultul respectiv ar fi fost făcut de oricare dintre jucătorii echipei pe care o susții,ai fi zis că e viciere de rezultat.Că nu se impunea roșu.Că a fost o decizie exagerată a arbitrului.Comentați de dragul de a comenta.Mai uitați-vă și voi pe la campionatele din afara.Acolo nu s-ar fi dat roșu niciodată pentru așa ceva.Sănătate!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  12 Februarie 2022, 09:00

Omul are dreptate, nu a fost de rosu. A fost de foarte rosu!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează