FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 3-0

Reacție dură după ce Sepsi a fost zdrobită de Rapid: „Mai bine nu se prezentau” + Bergodi: „Scor dezastruos”

Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi/ foto Imago Imaegs
Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi/ foto Imago Imaegs

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 22:14 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 22:37

RAPID - SEPSI 3-0. Florin Răducioiu, fostul internațional român, a comentat înfrângerea echipei lui Cristiano Bergodi. 

Fostul atacant de la Dinamo sau AC Milan e de părere că jocul și rezultatul ar trebui să îl pună pe gânduri pe antrenorul lui Sepsi. „Mai bine nu se prezentau. A fost o evoluție dezamăgitoare a echipei. Trebuie să-i dea de gândit lui Bergodi. Surprinde proporția scorului. 

Nu am văzut nicio reacție, aveau timp. Prea puțin pentru o echipă care vrea în play-off. Trebuia să arate mai mult”, a comentat Florin Răducioiu la Orange Sport.

Hat-trick „văruit” » Feșnic a ratat hențul din careu, dar VAR-ul nu: așa a înscris Dugandzic golul 3 cu Sepsi
RAPID - SEPSI OSK
Hat-trick „văruit” » Feșnic a ratat hențul din careu, dar VAR-ul nu: așa a înscris Dugandzic golul 3 cu Sepsi

Cristiano Bergodi: „A fost un scor dezastruos”

„Nu am fost conectați al meci. Nu știu dacă au înțeles că nu e un meci ușor, era 0-3 în minutul 19. Sper că a fost un accident. Vom vedea în meciul următor. Știam că nu trebuia să îi lăsăm să ne surprindă pe contraatac. 

Ei au plecat pe contraatac la primele două goluri, apoi le-am făcut un cadou. Vom evalua lotul după această înfrângere. Poate fi doar un accident, vedem în meciurile următoare. Nu am fost în meci. Cea mai ună apărare a luat 3 goluri, s-a văzut că nu am fost în meci. Venim după un cantonament, nu se știe cum stă echipa fizic și metal.

Noi nu am avut fluctuații, mereu am jucat bine. Am mai avut 4 înfrângeri la rând, dar am jucat bine. E un rezultat dezastruos, dar mergem înainte, nu facem o tragedie. Vom vedea, vom încerca să evaluăm meciurile cu echipele din frunte, pentru că nu am câștigat deloc cu ele”, a spus Cristiano Bergodi, potrivit sursei menționate.

Am început cum nu se putea mai prost, cu 0-2 în minutul 15. De acolo s-a scris istoria partidei. Nu știu de ce am început așa prost. Nu publicul a fost arma lor. Noi nu am intrat bine. Ei au câștigat duelurile și au plecat pe contraatac. Nu e gata lupta la titlu, nimic nu e sigur până nu ești acolo. Mai sunt 8 etape, avem timp. După un duș rece, sper să ne revenim și să luăm toate cele 3 puncte data viitoare.

- Marius Ștefănescu, extremă stânga Sepsi

Am început cu stângul, a fost un meci pierdut din primele minute. Sincer, nu ne așteptam la deznodământul ăsta. Suntem dezamăgiți, trebuie să uităm acest meci și să ne gândim la următorul. Ne-am pregătit pentru meciul ăsta, dar am eșuat. Campionatul va începe pentru noi de la următoarea etapă. 

Este dificil să ai forța să întorci rezultatul într-un meci în deplasare, în Giulești. A fost o seară neagră, trebuie să uităm rezultatul și să mergem mai departe. Gazonul moale, foarte mult nisip pe el, dar comparând cu ce terenuri mai sunt prin țară, este practicabil. Este o luptă strânsă la play-off, trebuie să acumulăm puncte și la final să ne clasăm pe o poziție de play-off. Ăsta este obiectivul nostru

- Cosmin Matei, mijlocaș Sepsi

Citește și:

Sabău i-a impresionat pe „studenți” » Chipciu: „Mi-e greu să cred că retrogradăm, la cum jucăm” + „Mister ne dă putere”
U CLUJ
Sabău i-a impresionat pe „studenți” » Chipciu: „Mi-e greu să cred că retrogradăm, la cum jucăm” + „Mister ne dă putere”
„Ridicol! A falimentat un club și dă lecții?!” » Răspuns pentru Marian Iancu, ieșit astăzi la atac
RAPID
„Ridicol! A falimentat un club și dă lecții?!” » Răspuns pentru Marian Iancu, ieșit astăzi la atac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Normal
Normal  •  21 Ianuarie 2023, 14:13

Este clar ca pe Raducioiu l-au afectat lichidele pe care le-a inhalat. Este greu sa priceapa ca Sepsi a avut in fata si un adversar care s-a exprimat consistent. Hai Rapid !

Trandafir
Trandafir  •  21 Ianuarie 2023, 11:11

Bravo Rapid ! Succes si cat mai sus !

cirus11
cirus11  •  21 Ianuarie 2023, 04:55

Cum a ajuns asta mare analist chiar nu stiu. Da, scorul este dur dar Sepsi a avut vreo 5 ocazii mari de tot in repriza a 2-a. Au tras suturile, devierile fix pe portar altfel ieseau goluri, nu mai spun de suturile alea milimetrice pe langa bara.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează