FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Sabău i-a impresionat pe „studenți” » Chipciu: „Mi-e greu să cred că retrogradăm, la cum jucăm” + „Mister ne dă putere”

U CLUJ - VOLUNTARI 2-1. Alex Chipciu a vorbit despre schimbările de la echipă sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău.
U CLUJ - VOLUNTARI 2-1. Alex Chipciu a vorbit despre schimbările de la echipă sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău.

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 19:54 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 20:26

U CLUJ - VOLUNTARI 2-1. Alex Chipciu a vorbit despre schimbările de la echipă sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău. 

Extrema clujenilor a lăudat sistemul folosit de noul antrenor și consideră că U Cluj joacă prea bine pentru a retrograda. Cu Voluntari, „studenții” au jucat în sistemul 3-4-3, au dominat clar meciul și au avut foarte multe ocazii.

Răducioiu, contrariat de ce a văzut în Superliga: „Parcă mă uitam la Liga 3. Suntem totuși în 2023”
U CLUJ - VOLUNTARI 2-1
Răducioiu, contrariat de ce a văzut în Superliga: „Parcă mă uitam la Liga 3. Suntem totuși în 2023”

Alex Chipciu: „La cum jucăm, mi-e greu să cred că retrogradăm”

„Îmi place că am câștigat, nu mai vreau să jucăm bine și să nu luăm puncte. Chiar eram extenuat pe final, credeam că o să dăm gol, dar mă gândeam cât de nebuni putem să fim. Câte meciuri am jucat aici, am avut o grămadă de ocazii, mi s-a părut că o să fie același scenariu și cred că era păcat, la cât efort am făcut.

Sunt fericit pentru că chiar am muncit foarte bine în cantonament, a fost o disciplină fabuloasă și am lucrat mult la asta. Avem două zile libere, voiam să plecăm și noi cu familia pe undeva și era păcat să nu câștigăm.

Cred că acest sistem ne prinde bine ca și poziții. Sistemul e foarte agresiv, a venit domnul Sabău cu acest sistem și mai multă agresivitate față de cum era. Eram agresivi și înainte, dar parcă stăteam mai mult în apărare, dar acum suntem și în ofensivă mai mult. Îmi place cum joacă echipa și îmi place și atmosfera, toată lumea e conectată și dornică să facă ceva.

Aș lega treaba sta și cu suporterii. La U Cluj, asta e starea de spirit, au venit și la stadion și la antrenament, nu zic ca să sperii. E ceva frumos. Ar fi păcat să retrogradăm, dar mi-e greu să cred, la cum jucăm”, a declarat Alex Chipciu la Digi Sport.

Lorand Fulop: „Mentalitatea s-a schimbat”

Lorand Fulop, cel care a marcat golul decisiv cu Voluntari, l-a lăudat de asemenea e Ioan Ovidiu Sabău: 

„Am avut un un spirit extraordinar, ne-am luptat ca niște eroi. A fost greu pe acest teren. N-am mai văzut un asemenea spirit la U Cluj. Am sperat până la final și am câștigat. Noi suntem aceiași, dar cred că mentalitatea s-a schimbat. Mister ne dă multă încredere. Ne dă așa, o putere. Victoriile astea sunt mai frumoase decât cele cu 3-0. Cu spiritul ăsta, o să fim greu de învins acasă”.

Citește și:

Sabău, după debutul cu 3 puncte pe banca Universității: „Cel mai mult aveam nevoie eu de victorie” + Concluziile lui Ciobotariu

Farul a bifat un nou transfer, chiar în ziua în care se reia Superliga » Mutare surprinzătoare: fotbalist fără cotă pe Transfermarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Razvan
Razvan  •  21 Ianuarie 2023, 07:03

Federatia sa suspende terenul lui U pana i si fac gazonu, pericol de accidentari la jucatori

Vezi toate comentariile (1)
Comentează