FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - RAPID

FOTO Rapidiștii le-au făcut o bucurie copiilor internați în Spitalul Județean din Arad, în ziua duelului cu UTA

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 14:30 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 16:48

Rapid joacă azi de la 20:30 la Arad, cu UTA, iar în ziua meciului și-au făcut timp pentru o cauză nobilă.

  • UTA - Rapid, în etapa #4 din play-out, va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Look Sport.

În această dimineață, antrenorul Adrian Mutu și doi dintre cei mai experimentați jucători, fundașii Cristi Săpunaru și Dragoș Grigore, au vizitat secțiile de pediatrie și radiologie de la Spitalul Județean Arad, aflate în renovare.

Rapid, dincolo de fotbal

Rapid, dincolo de fotbal ❤️️

Publicată de FC Rapid 1923 pe Sâmbătă, 9 aprilie 2022

Băieții noștri au stat de vorbă cu micuții din spitalul arădean și le-au oferit pentru câteva clipe un zâmbet, ceea ce înseamnă foarte mult pentru noi. Le urăm multă sănătate celor mici! Mulțumim pentru invitație și multe felicitări tuturor celor ce se implică în aceste proiecte!”, au scris cei de la Rapid pe Facebook.

FOTO. Mutu, Săpunaru și Dragoș Grigore, în vizită la Spitalul Județean Arad

+7 FOTO

Sold-out la UTA – Rapid 

Fanii fotbalului românesc au așteptat sfârșitul pandemiei, iar acum revin pe stadioane. La meciul dintre UTA și Rapid sunt așteptați peste 12.000 de spectatori, capacitatea maximă a arenei „Francisc von Neuman”.

Anunțul vânzării tuturor biletelor a fost făcut de antrenorul Ionuț Badea, printr-un clip special de prezentare: „Vreau să vă mulțumesc că ați cumpărat toate biletele pentru acest joc important. Vă așteptăm pe toți, vrem să ne ajutați să obținem cele 3 puncte cu Rapid”.

Rapidiștii susțin că vor avea în jur de 1.000 de susținători, fani veniți de la București, dar și „frații” timișoreni de la SSU Poli.

VIDEO Adrian Mutu: „Ne așteaptă un meci foarte dificil”

Citește și: 

Zeci de scaune distruse pe stadionul Giulești, abia inaugurat! » „Suporteri huligani" versus „E vina constructorului, le-a făcut prea fragile"

Fostul oficial de la Rapid se îndoiește de strategia giuleștenilor: „Să umple stadionul cu abonați? Am mai multe șanse să o văd pe Charlize Theron”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
badeadorian
badeadorian  •  09 Aprilie 2022, 19:43
Postat de knuty pe 09 Aprilie 2022, 15:17

Da,bucuria a venit de la unul care se droga!!!Model de urmat!

Esti o mandrete de biped !!!

ucluj2011
ucluj2011  •  09 Aprilie 2022, 19:09

Bravo băieți! Să vă dea Dumnezeu sănătate! Succes diseară la meciul cu UTA! Să luați cele 3 puncte.

steaua.libera
steaua.libera  •  09 Aprilie 2022, 17:59
Postat de arad4ever pe 09 Aprilie 2022, 17:39

Da , chiar este de apreciat ca si-au facut timp de aceasta initiativa , inaintea unui meci cu asa mare incarcatura

Succes diseară, frații din Capitală vă țin pumnii!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close