FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Fostul oficial de la Rapid se îndoiește de strategia giuleștenilor: „Să umple stadionul cu abonați? Am mai multe șanse să o văd pe Charlize Theron”

Suporterii lui Rapid au umplut stadionul la primele două meciuri ale alb-vișiniilor pe Giulești // foto: GSP
Suporterii lui Rapid au umplut stadionul la primele două meciuri ale alb-vișiniilor pe Giulești // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 21:45 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 22:38

Florin Manea nu crede că în strategia Rapidului, care a anunțat că vrea să vândă doar abonamente pentru sezonul viitor.

Florin Manea nu îi menajează pe giuleșteni, după ce președintele Daniel Niculae a anunțat că pentru sezonul viitor se vor vinde doar abonamente, nu și bilete, Ex-directorul sportiv al Rapidului a ironizat planul clubului, explicând că e mai probabil ca el să o întâlnească pe actrița Charlize Theron, declarată cea mai sexy femeie din lume în 2007.

Rapid amenință că se va retrage de pe teren cu UTA! Reacție după mesajul cu tentă rasistă al consilierului din Arad
RAPID
Rapid amenință că se va retrage de pe teren cu UTA! Reacție după mesajul cu tentă rasistă al consilierului din Arad

Florin Manea, despre posibilitatea ca Rapid să umple stadionul cu abonați

„Cred că am eu mai multe șanse să o văd pe Charlize Theron. În alte țări se vând toate abonamentele, la Rangers au vândut 45.000 de abonamente. Acolo oamenii sunt altfel. Ei sună înainte, anunță că nu vor merge la meci și clubul emite bilete”, a spus Manea la Prosport Live.

Capacitatea noului stadion din Giulești este de 14.000 de locuri. La ambele meciuri jucate de Rapid până acum, amicalul cu Poli Timișoara, 1-0, respectiv meciul de campionat cu FC Botoșani, scor 3-0, toate biletele au fost vândute.

Florin Manea a pus sub semnul întrebării și potența financiară a acționarului majoritar de la Rapid, Victor Angelescu:

„Nu am stadion, nu am autocar, nu am bază de pregătire. Am și 6 milioane datorii. Nu avem ce să vindem. Eu îmi doresc ca Angelescu să găsească banii lui Escobar și să rămână el singur”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Alexandru Bourceanu, detaliul neștiut despre un antrenor român de top: „Am cea mai puternică emoție când îmi amintesc de el”

Reghecampf, iritat de un jurnalist: „Poate ar trebui să vă luați licența PRO! Nu vă jignesc, stați liniștit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  09 Aprilie 2022, 18:22

ce pacat ca nu-si respecta numele purtat de o legenda a giulestiului nicolae manea!

argus
argus  •  09 Aprilie 2022, 17:49

Erata text dupa "...din buzunar"!: Mistocareala "Eu îmi doresc ca Angelescu să găsească banii lui Escobar și să rămână el singur”, tradeaza aversiunea acestuia fata de investitor, raspandind "samanta neincrederii" cu bataie scurta, ce poate duce la neincrederea unor potentiali investitori! Carcotas "veninos", prezinta situatia financiara a rapidului ca fiind "unica", desi s-a datorat si pandemiei (meciuri jucate fara spectatori, fara incasari, incasari)

argus
argus  •  09 Aprilie 2022, 17:48

Manea? Pana la urma nu-i nici "cal" (impresar) si nici "magar" (competent auditor, in masura sa dea sfaturi investitorului si mai mult de atat, sa puna la indoila capacitatea de finantare)! "Cugetarea auditorului" Manea: "Nu am stadion, nu am autocar, nu am bază de pregătire. Am și 6 milioane datorii. Nu avem ce să vindem. Eu îmi doresc ca Angelescu să găsească banii lui Escobar și să rămână el singur...". Ca "am " stadion, o fi uitat, dar aiurala cu datoria de sase milioane Euro, ca sa-l "linistim" se va lichida rapid (de RAPID!)in ipoteza ca pretul mediu al unui bilet in Giulesti este de 45 lei (pretul de la inaugurarea stafionului, la Peluza Nord) si ca la meciurile de acasa nu vor fi 14 mii de spectatori, ci doar 7 mii, caz in care Rapid ar incasa la fiecare meci 315 mii, repectiv 1.575.000 Euro! In cinci etape, Rapid ar incasa 15.750.000 lei, repectiv 7.875.000 Euro! Iata ca se gasesc, RAPID nu "banii lui Escobar" ci ai suporterilor, adevratii rapidistii, in carei categorie nu intra, se-ntelege, "rapidistul din tata-n fiu"! Ca Manea nu va cumpara bilet, daca, inca, mai beneficiaza de "acces gratuit", sa fiti siguri de asta! El este cu "datul din gura" nu "din buzunar"! apropos! In marile cluburi, Mistocareala "Eu îmi doresc ca Angelescu să găsească banii lui Escobar și să rămână el singur”, tradeaza aversiunea acestuia fata de investitor, raspand

Vezi toate comentariile (8)
Comentează