FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL Rapid l-a prezentat pe Marian Aioani: „Se alătură lotului începând de miercuri”

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 16:53 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 17:27

În ziua în care Horațiu Moldovan (26 de ani) face vizita medicală la Atletico Madrid, Rapid l-a prezentat oficial pe înlocuitorul său: Marian Aioani (24 de ani), adus de la Farul.

Rapid și Farul au bătut azi palma pentru transferul lui Marian Aioani, mutare anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. Giuleștenii vor plăti 400.000 de euro, jumătate din suma încasată pentru Moldovan, iar Farul va păstra și 20% dintr-un viitor transfer.

Miza imensă a transferului la Rapid: șanse tot mai mari să fie la EURO 2024!
TRANSFER
Miza imensă a transferului la Rapid: șanse tot mai mari să fie la EURO 2024!

Rapid l-a anunțat pe Marian Aioani

Prima care a anunțat transferul a fost Farul. „Mulțumim pentru toate evoluțiile în alb-albastru, Marian Aioani! Clubul nostru și Rapid București au ajuns la un acord privind transferul portarului de 24 de ani la formația bucureșteană” a fost anunțul constănțenilor.

A urmat, la două ore, și mesajul Rapidului.

„Rapid continuă seria transferurilor, reușind să îl achiziționeze pe Marian Aioani, goalkeeperul campioanei Farul Constanța. În vârstă de 24 de ani, Aioani a semnat cu Rapid un contract valabil pe trei ani și jumătate, urmând să se alăture lotului antrenat de Cristiano Bergodi chiar de mâine. 

În prima parte a campionatului, Marian a jucat în 18 meciuri din Superligă, dintre care cinci au fost încheiate fără gol primit. În total, a bifat 27 de jocuri în actualul sezon. Născut la Buftea, portarul de 1,87 m și-a făcut junioratul la Chindia Târgoviște, formație la care a și debutat ca senior, iar din 2021 a îmbrăcat tricoul Farului Constanța. Aioani a îmbrăcat tricoul naționalelor U23, U21, U19, U18, fiind selecționat și la naționala mare a României, având 12 meciuri pe banca de rezerve” a fost comunicatul giuleștenilor.

El a semnat un contract pe 3 ani și jumătate.

Astfel, Marian Aioani are toate șansele ca sâmbătă, în meciul cu Dinamo (ora 20:00), să debuteze în poarta giuleștenilor.

1.500.000 de euroe cota lui Marian Aioani, potrivit transfermarkt

Crescut de Chindia, Aioani a ajuns la Farul în vara lui 2021. Atunci, Hagi îi trimitea la Târgoviște pe Căbuz, Căpușă, Dulca și Paul Iacob. Ultimul fiind acum la Rapid.

Aioani, care măsoară 1,87 m, a bifat 27 de meciuri în acest sezon la Farul, încasând 36 de goluri. La Rapid se va duela pentru postul de titular cu Virgil Drăghia (33 de ani).

Transferurile făcute de Rapid în această iarnă 

  • ANTRENOR: Cristiano Bergodi (confirmat)
  • VENIRI: Ermal Krasniqi (CFR Cluj), Borisav Burmaz (Vozdovac), Florent Hasani (KF Tirana), Damjan Djokovic (FCSB), Marian Aioani (Farul)
  • REVENIRI: Andrei Ciobanu (Poli Iași)
  • PLECĂRI: Juvhel Tsoumou (liber), Borja Valle (Ponferradina), Andrei Ciobanu (FC Voluntari), Ștefan Pănoiu (împrumut la U Cluj), Al. Stan (împrumut CS Mioveni)

 VIDEO Horațiu Moldovan, declarații la plecarea spre Madrid

Citește și:

Gigi Becali, în direct: „Rapid mi-a oferit 300.000 de euro pentru jucător” + L-a sunat pe Șucu și i-a spus: „Bă, ai făcut o mare greșeală”
FCSB
Gigi Becali, în direct: „Rapid mi-a oferit 300.000 de euro pentru jucător” + L-a sunat pe Șucu și i-a spus: „Bă, ai făcut o mare greșeală”
Gică Hagi pierde bani în urma vânzării lui Marian Aioani la Rapid » Cine pune mâna pe 15% din sumă
TRANSFER
Gică Hagi pierde bani în urma vânzării lui Marian Aioani la Rapid » Cine pune mâna pe 15% din sumă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mafa
mafa  •  23 Ianuarie 2024, 20:40

Puneti clauza de transfer de 3,5k ca vi-l ia si p-ăsta !!.

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Ianuarie 2024, 18:11
Postat de muzzi1 pe 23 Ianuarie 2024, 17:18

sa mai gafeze si la Rapid, ca la Farul ne-am saturat!

Hagi isi freaca mainile ca a reusit sa-l vanda pe Aioani, care era titular la Farul doar pentru a fi vandut mai departe. Buzbuchi apara foatre bine cand Hagi l-a trecut pe banca de rezerve pentru a-i face loc lui Aioani.

Newman
Newman  •  23 Ianuarie 2024, 17:48

Vedeti cate goluri a incasat Farul pana acum. Acum o sa treca Rapidul in locul Farului la goluri primite.Cineva l=a prostit rau de tot pe Sucu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează