FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Întrebarea despre Corneliu Papură a provocat răbufnirea în conferință: „Ar fi nedemn, nedrept!”

Corneliu Papură
Corneliu Papură

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 16:06 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 16:19

Dragoș Bon (43 de ani), antrenor secund la Universitatea Craiova, a prefațat meciul de duminică împotriva Rapidului (ora 20:30) și a lămurit situația de la nivelul staff-ului tehnic, afirmând răspicat că „cel care conduce echipa este Corneliu Papură”.

Cu numai două victorii în ultimele 7 etape, CSU Craiova merge în Giulești, pentru un duel cu Rapid, în runda 14 de campionat.

Dragoș Bon, antrenor secund în staff-ul condus de Corneliu Papură, a prefațat înfruntarea cu Rapid, care vine într-un moment delicat pentru alb-albaștri, după ce aceștia au pierdut pe teren propriu cu Petrolul, scor 1-3.

FCSB se răzbună pe Rapid! Ce le-a pregătit fanilor rivali la derby
FCSB - RAPID
FCSB se răzbună pe Rapid! Ce le-a pregătit fanilor rivali la derby

Dragoș Bon, înainte de Rapid - CSU Craiova: „Cu siguranță, publicul o va împinge spre victorie pe Rapid”

„Urmează un derby de tradiție al fotbalului românesc, plăcut spectatorilor de-a lungul timpului, pentru că au fost meciuri spectaculoase, cu goluri multe, răsturnări de situație și așa mai departe.

Ne dorim ca meciul cu Rapid să fie un restart al acestui sezon. Va fi o partidă dificilă, întâlnesc un antrenor cu care am lucrat și am colaborat foarte bine (n.r. - Cristiano Bergodi).

Știu cum pregătește jocurile, ce ne așteaptă. Cei de la Rapid au o echipă plină de experiență, cu jucători inventivi pe faza ofensivă și vor avea un public care cu siguranță îi va împinge spre victorie

Dar și noi avem o echipă de jucători de foarte mare calitate, care așteaptă cu nerăbdare partida”, a afirmat Bon, care a comentat și iminenta absență a galeriei de la meci:

„Știu comunicatul celor din Peluza Nord. Este decizia lor. Mi-ar fi plăcut să-i avem alături de noi, ar fi fost spectacol în tribune de ambele părți. Sper să reușim să câștigăm pentru a-i avea ulterior alături. Numai noi putem să ne aducem fanii aproape”.

Dragoș Bon: „Ar fi nedemn, nedrept să comentez eu”

Pe parcursul conferinței de presă, Bon a comentat și situația de la nivelul staff-ul tehnic. În continuare, „principal” în Bănie este Corneliu Papură, instalat în această funcție după ce Laurențiu Reghecampf a plecat la Al Tai, în Arabia Saudită.

Întrebat dacă ar trebui angajat un A1 permanent, Bon a spus:

„Nu cred că conducerea a spus că domnul Papură este interimar. Nu pot eu să spun, ca antrenor secund, dacă angajarea altui antrenor ar fi bună sau rea. Ar fi nedemn, nedrept!

Domnul Papură conduce staff-ul, e 100% antrenorul principal al echipei. Cel care conduce staff-ul, echipa și jucătorii este Corneliu Papură. Cu siguranță, o garantez eu”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Trei dintre granzii Superligii intră în rând cu marile echipe din Anglia » Gazeta dezvăluie ce presupune întreg procesul și ce beneficii vor avea fotbaliștii și cluburile

MM Stoica spunea că „sunt cel mai mare flagel”, dar asta nu i-a împiedicat pe titularii de la FCSB să se afișeze public

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
eunescu09
eunescu09  •  28 Octombrie 2023, 19:24

Nene Papura, nene Bon, urmăriți discursul lui Dorinel Munteanu după meciul cu Sibiu și învățați. Nu muncești și nu ai atitudine în joc te duci învârtindu-te. La voi este invers, cât mai slab cu atât mai bun! Pentru ce îl țineți pe Kurtici in echipa când el este mana moarta? Cum ii permiteți lui Mitrita sa joace la mișto, de parca ar juca pe cantina de la agronomie? Chiar nu aveți un gram de personalitate și de profesionalism?

befree
befree  •  27 Octombrie 2023, 21:05

Nu inteleg ce au suporterii cu Papura. Eu cred ca e un tip linistit si inteligent si chiar are calitati de antrenor, iar ca jucator chiar a facut ceva pentru Craiova, ba chiar si pentru echipa nationala. Oltenii sunt ciudati.

eunescu09
eunescu09  •  27 Octombrie 2023, 19:37

Nu mai este Reghecamf ca asa ne abureati?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează