FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Victor Angelescu exultă: „Avem public de Champions League, de acum o să fie infern în Giulești!”

Victor Angelescu, principalul finanțator al Rapidului, este încântat de modul în care Daniel Niculae a organizat inagurarea noii arene. +46   FOTO
Victor Angelescu, principalul finanțator al Rapidului, este încântat de modul în care Daniel Niculae a organizat inagurarea noii arene.

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2022 20:54 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 22:08

Victor Angelescu, principalul finanțator al Rapidului, este încântat de modul în care Daniel Niculae a organizat inagurarea noii arene. 

Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!
INAUGURARE STADION RAPID
Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!

Victor Angelescu: „O să fie infern în Giulești!”

„Mă bucur că văd o grămadă dintre glorii, e senzațional. Ne bucurăm că am venit în noua casă. Sperăm să facem istorie aici! Daniel Niculae a organziat impecabil evenimentul. Suntem bucuroși! 

O să fie un infern aici. Vă dați seama cum vor fi derby-urile aici? Abia aștept. Noi avem public de Champions League, acum avem și un stadion cum trebuie, o să avem și o bază de pregătire din vară. 

Acustica îmi place cel mai mult, se aude extraordinar. Sigur, dacă era mai mare, ar fi fost plin. Dar să fim mulțumiți cu ce avem. E bine și așa. Va fi plin și la meciul cu Botoșani, cu liderul din play-out. Sper ca publicul să ne ajute să câștigăm”, a spus Victor Angelescu, la „Digi Sport Special”.

Cum să nu fiu emoționat? E atmosferă mișto. Toată lumea trebuie să facă așa ceva. Asta aduce fericire, bucurie, între oameni. Mor de drag să stau cu lumea. Ce să fac acasă, singur? Nu e mai bine aici, mai vorbim, mai bem și noi ceva?
- Rică Răducanu

VIDEO Prima seară în noul Giulești, văzută de sus » Imagini impresionante obținute de GSP

Citește și alte știri despre Rapid: 

EXCLUSIV Liță Dumitru s-a enervat: „Ce mare rapidist e Șumudică?” » Fostul mare internațional, supărat că n-a fost invitat la inaugurarea noului stadion „Rapid”

VIDEO Gazeta l-a dus pe Rică Răducanu pe noul Giulești: „Mi-am văzut visul cu ochii" » Amintiri spectaculoase ale fostului portar al Rapidului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tataika
tataika  •  27 Martie 2022, 09:01

E bine ca tribunele sunt aproape de teren, pentru a facilita aruncarea înspre jucătorii și antrenorii echipei adverse a pungilor cu urina, specialitate a suporterilor echipei căreia i se deschid porțile și acasa și în deplasare...

ucluj2011
ucluj2011  •  27 Martie 2022, 00:28

Impresionant. Fantastic. Nemaivăzut. Public de Champions league , cu toate că nici în Champions League nu sunt prea multe echipe cu un așa public!!! RESPECT!!!!!!!

557359368547447
Florin Alexandru  •  26 Martie 2022, 21:34

Borcea 2 ! ALTUL CARE BATE CAMPII CU "şampion lig ". Ai grija "mititica"este aproape .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează