FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Victor Angelescu anunță condițiile în care îl vinde pe Rareș Ilie: „Doar așa nu ne vom opune”

Rareș Ilie / Sursă foto: GSP +12   FOTO
Rareș Ilie / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2022 20:18 / Actualizat joi, 05 mai 2022 12:07

Victor Angelescu, patronul celor de la Rapid, a anunțat care sunt condițiile în care ar fi dispus să-l vândă pe Rareș Ilie (19 ani), noul puști-minune din Giulești. 

La numai 19 ani, abia împliniți luna aceasta, Rareș Ilie nu e doar „decarul” Rapidului, însă a devenit și o certitudine. Finanțatorul giuleștenilor îi liniștește pe fanii Rapidului și spune că nu-l va ceda cu ușurință pe mijlocașul cu șase goluri marcate în acest sezon.

Victor Angelescu anunță condițiile în care îl vinde pe Rareș Ilie

„Ar trebui să fie o ofertă senzaţională ca să îl cedăm pe Rareş Ilie, nu ne gândim doar la bani, ci şi la jucător, cred că mai are nevoie de un an la noi, nu vom accepta oferte mici sau medii. 

Doar dacă ar fi vreo echipă foarte puternică şi jucătorul îşi va dori, nu ne vom opune. Nu pot să spun, nu îmi place să vorbesc despre cifre, dar sigur ar trebui să fie vorba despre mulţi bani, nu punem acest preţ, ca alte cluburi, doar ca să umflăm jucătorul, am vorbit şi cu el, părerea noastră e că mai are nevoie de cel puţin un an.

Este încă tânăr, nu cred că este momentul prielnic pentru el de a face pasul în Europa. E foarte tânăr, a jucat foarte bine, dar ar trebui să mai rămână minimum un an la noi în campionat. Fiecare are părerea lui, îi cunosc pe amândoi (n.r- pe Tavi Popescu și Rareș Ilie), nu vreau să fac o diferenţă între ei, amândoi sunt foarte buni, ambii au potenţialul de a ajunge la o echipă de top”, a spus Victor Angelescu, la Pro Arena. 

Adrian Mutu, ales „Antrenorul lunii aprilie”! Cum arată voturile + Reacția lui: „Nu trebuie să ne oprim aici”
CEI MAI BUNI
Adrian Mutu, ales „Antrenorul lunii aprilie”! Cum arată voturile + Reacția lui: „Nu trebuie să ne oprim aici”

700.000 de euroeste cota de piață a lui Rareș Ilie conform transfermarkt.com, după ce în decembrie era de 450.000 euro

Rareș Ilie, despre relația cu Adi Mutu: „Mister mi-a dat libertate totală”

De la sosirea lui Adrian Mutu, prestațiile lui Rareș Ilie au căpătat mult mai multă consistență. Cu Sepsi este al doilea meci din seria de 7 victorii consecutive cu noul tehnician în care puștiul din Giulești aduce toate punctele.

El explică: „Normal că ceva s-a schimbat odată cu venirea lui Adrian Mutu. Eu eram mic, aveam doar 5 ani în 2008, când juca Mister, dar știu ce a făcut în fotbal, ce realizări a avut, că a fost idolul unei generații. Prezența lui inspiră un jucător tânăr ca mine. Nu pot să dezvălui ce îmi zice, păstrez asta pentru mine, dar mi-a dat încredere, libertate totală, aveam nevoie de asta, mi-a prins bine.

Eu zic că forma mea bună a început de pe vremea lui Mihai Iosif, care avea și el încredere în mine, dar diferența e că acum au început să apară și realizările. Mister mă încurajează, dar mă mai și ceartă, de exemplu dacă driblez într-o zonă periculoasă sau dacă nu stau bine în teren. Dar e normal, mai am multe de învățat, de corectat”.

+8 FOTO

Cred că sunt un jucător tehnic și viziunea în joc e cea mai bună calitate a mea. Mai am de îmbunătățit viteza, jocul de cap. Comparativ cu Tavi, el e mai rapid, eu mai puternic, dar fiecare încearcă să fie cel mai bun.

- Rareș Ilie, mijlocaș Rapid

VIDEO Analiza lui Daniel Pancu, în emisiunea lui Ștucan: „Rareș Ilie face mai bine faza defensivă decât Octavian Popescu”

Citește și alte știri despre Rapid: 

FCSB - CFR Cluj în Giulești? Ce spune Victor Angelescu despre propunerea lui Becali: „Nu e stadionul meu”

EXCLUSIV Liderul galeriei Rapidului, după ce Becali a propus finala cu CFR Cluj pe Giulești: „Nu ne opunem”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
511110169080791
George Burcasimi  •  04 Mai 2022, 22:36

Din Romania ,nu cred ca va pleca nimeni cu o suma mai mare de 10 milioane ,caci nu avem rezultate nici la nivel de cluburi si nici la nivel de nationala ! Oricum ,jucatorii romani nu sunt pregatiti nici fizic si nici psihic sa faca pasul spre fotbalul mare !

vasileroaita
vasileroaita  •  04 Mai 2022, 21:40

Care ar fi suma pentru care l-ar vinde pe Rareș Ilie?! Dacă Becali vrea 50 de milioane pentru Tăvi Popescu, iar Rareș Ilie este de zece ori mai bun, suma ar fi 500 de milioane!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează