FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Acționarul Rapidului anunță alte două transferuri pentru echipa vișinie

Victor Angelescu // foto: Facebook @ FC Rapid 1923
Victor Angelescu // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2022 11:09 / Actualizat luni, 20 iunie 2022 11:24

Rapid a impresionat în această perioadă de transferuri, cu 4 mutări, dar nu se oprește aici. Unul dintre acționarii principali, Victor Angelescu, anunță că alb-vișiniii mai caută să întărească două poziții.

Rapid a transferat 4 jucători în această vară (Paul Iacob, Valentin Costache, Andrei Ciobanu și Florin Ștefan), pentru care a scos din conturi un total de 400.000 de euro, conform Transfermarkt.

Clubul din Giulești nu se oprește aici. Vrea să mai realizeze două transferuri până la finalul perioadei de mercato, 5 septembrie 2022.

Victor Becali, după ce italienii au anunțat că Torino negociază pentru Tavi Popescu:  „Știți pretențiile patronului de la FCSB”
FCSB
Victor Becali, după ce italienii au anunțat că Torino negociază pentru Tavi Popescu: „Știți pretențiile patronului de la FCSB”

Victor Angelescu, acționar Rapid: „Căutăm să ne întărim pe două posturi”

Mai avem două posturi pe care căutăm să ne întărim. În principiu, ne dorim un atacant. Vedem și pentru a doua poziție, sunt mai multe discuții”, a afirmat Angelescu la Pro Arena.

Angelescu, alături de celălalt acționar, Dan Șucu, au anunțat de curând că Rapid se va baza pe un buget de 7 milioane de euro în sezonul 2022/2023.

Rapid are doi atacanți în lot, pe Jakub Vojtus și Younes Bnou Marzouk.

Ne bucurăm că am reușit să aducem acești jucători, i-am dorit de la început. Am avut un plan destul de bun, am început destul de devreme negocierile și cu ei și cu cluburile și până acum ne-a ieșit, am adus jucătorii doriți.

- Victor Angelescu, acționar Rapid

Mai multe știri din Liga 1: 

„Ce puteam alege?” » Jefte Betancor a dezvăluit cum a ajuns la CFR Cluj și cum a decurs prima întâlnire cu Petrescu

Becali își îndeplinește dorința » Ce se întâmplă la FCSB după ultimele transferuri + Cum va arăta echipa de start

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ucluj2011
ucluj2011  •  20 Iunie 2022, 14:41
Postat de Chess pe 20 Iunie 2022, 12:57

*** Sa sustii clona *** din pipera...echipa fara nume, palmares, stadion denota cat de inteligent esti ! Ce cauta oaie infecta cele doua stele deasupra siglei, cand voi sunteti o clona desfiintata de toate instantele judecatoresti...*** !

Voiam să spun "lasă-l că așa este el prost" , dar ăsta ar fi un neadevăr! Individul este pur și simplu un super frustrat datorită echipei lui fără nume , și atunci atacă în stânga și-n dreapta pe cine apucă , mai ales Rapidul de "grija" căruia probabil nici nu mai are somn.

Chess
Chess  •  20 Iunie 2022, 12:57

*** Sa sustii clona *** din pipera...echipa fara nume, palmares, stadion denota cat de inteligent esti ! Ce cauta oaie infecta cele doua stele deasupra siglei, cand voi sunteti o clona desfiintata de toate instantele judecatoresti...*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  20 Iunie 2022, 12:23

FC R-ul si-a luat jucator dupa chipul si asemanarea clonei de vis-a-vis de cimitirul Calvin, pe numele lui Valentin Costache. La mai mare! :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează