FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pițurcă, avertisment pentru Mutu: „Nu-l transfera, nu rezolvi problemele cu el! Tot ce a făcut bun a făcut din întâmplare”

Victor Pițurcă, la Pro Arena
Victor Pițurcă, la Pro Arena

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2022 10:55 / Actualizat joi, 21 iulie 2022 12:29

Fostul selecționer Victor Pițurcă (66 de ani) spune despre Marko Dugandzic (28), vârful pentru care Rapid a bătut palma cu CFR Cluj, că „nu-mi place, au nevoie de atacant de alt profil”.

GSP.ro a informat în această dimineață că Rapid și CFR Cluj au bătut palma pentru transferul atacantului croat Marko Dugandzic, în schimbul căruia alb-vișiniii ar urma să plătească 400.000 de euro.

Piedica în calea mutării este reprezentată de pretențiile salariale ale fotbalistului, însă este de așteptat ca acesta să ajungă la un acord cu Rapid în cele din urmă.

Victor Pițurcă, fost selecționer al României, atacant în cariera de fotbalist, l-a avertizat pe Mutu, care i-a fost elev la prima reprezentativă a României, că Rapid are nevoie de un alt tip de atacant.

Dinamo s-a înțeles cu noul antrenor » Acesta a fost prezentat astăzi
DINAMO
Dinamo s-a înțeles cu noul antrenor » Acesta a fost prezentat astăzi

Victor Pițurcă: „Nu-mi place Dugandzic, Rapid are nevoie de un atacant pe profilul echipei”

„Rapid are nevoie de un jucător de alt profil. Adi Mutu trebuie să fie foarte atent ce atacant ia, nu rezolvă problema cu acest jucător.

Mie, personal, fiind și atacant de meserie, nu-mi place. Și când juca la Botoșani mi se părea că ceea ce făcea bun făcea din întâmplare.

Nu prea-mi place nici Vojtus. Rapid e echipă de tradiție, cu suporteri extraordinari, care au nevoie de spectacol. Trebuie un atacant tehnic, care să fie pe profilul jocului Rapidului.

Au avut momente foarte bune de joc campionatul trecut, dar acum văd că vor să schimbe profilul, aducând un jucător de forță, foarte modest tehnic. Nu e cazul”, a opinat Pițurcă la Pro Arena.

Nu știu dacă Dugandzic e o variantă bună, dar cel mai bine știu cei de acolo.

- Florin Gardoș, la Pro Arena

Victor Pițurcă: „Va fi greu ca Rapid să câștige în primele etape”

Totodată, Pițurcă se așteaptă la un început de sezon extrem de dificil pentru Rapid, care a întâlnit-o în prima etapă pe CFR Cluj și va juca în continuare cu FCSB, CSU Craiova și FC Argeș:

„Rapid începe acest campionat numai cu echipe bune. Îi va fi foarte greu să câștige, iar presiunea va fi foarte mare.

Suporterii Rapidului știu fotbal și nu vor da în Adrian Mutu dacă va pierde sau nu va câștiga toate meciurile din începutul de campion.

Este o situație delicată pentru echipă, au și multe accidentări, și jocuri cu adversari foarte puternici”.

11 goluria înscris Dugandzic la FC Botoșani, în doar 20 de meciuri

VIDEO » Detalii despre noul transfer reușit de Rapid

Mai multe știri despre Rapid: 

Mihai Iosif pune presiune pe Mutu: „Dacă pierdeam eu 1-7 cu Slavia Praga...” + „Rapid trebuie să fie cel puțin în play-off, dacă nu pe podium”

Giuleștiul fierbe » Decizia conducerii înainte de Rapid - FCSB i-a iritat pe suporteri: „Vreau să ne respectăm!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
Vic_5864
Vic_5864  •  21 Iulie 2022, 23:32

Bravo Piti, adevarat antrenor cu viziune, ai mare dreptate nici Voituji nu se pliaza pe Rapid. Au bani acum si dau cu ei de azvarlita sa-i faca poftele lui Mutu. Si cand o pleca Mutu raman cu toate *** si cu banii dati. Nu se gandesc ca intareste cu bani o contracanditata la playoff, daca se ajunge acolo. Cfr-ul a triplat pretul, prost sa fie sa nu faca asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  21 Iulie 2022, 16:49

Sincer? La ce degringolada e la rapid.....daca pleaca mutu, l-as vedea pe piturca antrenor. Imi asum injuraturile pentru asta, dar rapidului ii lipseste barbatia pe care o poate aduce piti

gazistu
gazistu  •  21 Iulie 2022, 15:16

slab atacant

Vezi toate comentariile (4)
Comentează