FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mihai Iosif pune presiune pe Mutu: „Dacă pierdeam eu 1-7 cu Slavia Praga...” + „Rapid trebuie să fie cel puțin în play-off, dacă nu pe podium”

Mihai Iosif
Mihai Iosif

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2022 10:20 / Actualizat joi, 21 iulie 2022 10:37

Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul care a promovat-o pe Rapid în Liga 1 și a pregătit-o până în martie 2022, a analizat situația actuală a echipei, aflată acum sub comanda lui Adrian Mutu (43).

De la promovarea din vara lui 2021, Rapid a trecut prin schimbări serioase. Echipa alb-vișinie s-a mutat pe noul stadion din Giulești, și-a schimbat acționariatul, Dan Șucu având acum 50% dintre acțiuni, și l-a înlocuit pe antrenorul Mihai Iosif cu Adrian Mutu.

Cu condițiile din prezent, Iosif consideră că succesorul său ar trebui să o ducă pe Rapid cel puțin în play-off, dacă nu chiar pe podium.

Rapid a încheiat perioada de pregătire cu o înfrângere severă, 1-7 cu Slavia Praga, meci în urma căruia Iosif consideră că „nu au fost critici așa vehemente”. El simte că ar fi fost mult mai contestat dacă s-ar fi aflat în locul lui Mutu.

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul de 400.000 de euro!
RAPID
Rapid a bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul de 400.000 de euro!

Mihai Iosif pune presiune pe Adrian Mutu: „Rapid ar trebui să fie cel puțin în play-off”

„La 1-7... când ești la Rapid, să pierzi așa e o durere indiferent cu cine joci, chiar și cu Real Madrid. Bine, criticile nu au fost așa vehemente. Dacă eram eu, cred că ar fi fost mai multe și mai vehemente. 

Ce s-a întâmplat la Rapid în vara asta față de sezonul trecut... transferuri, jucători aduși la cererea antrenorului, venirea unui nou sponsor foarte important, faptul că toate meciurile se vor juca pe inegalabilul Giulești, în timp ce anul trecut am jucat la Mioveni foarte multe meciuri, plus perioada îndelungată de pregătire pe care au avut-o, față de anul trecut, când ne-am strâns pe ultima sută.

E un regret că n-am avut parte de aceste lucruri, de stadion, în unele meciuri de suporteri, de anumiți jucători pe care i-am vrut. Dar a fost o perioadă fantastică.

Cred că obiectivul normal pentru Rapid ar fi cel puțin play-off-ul. Maxim, primele 3 locuri”, a declarat Iosif la Pro Arena. 

16 meciuria câștigat Rapid dintre cele 43 jucate cu Mihai Iosif pe bancă în al douilea mandat al acestuia la prima echipă. În rest, 14 egaluri și 13 înfrângeri, golaveraj total 60:50

Rapid a început noul sezon din Liga 1 cu un eșec, 0-1 cu campioana CFR Cluj. 

VIDEO » Echipamentul Rapidului pentru sezonul 2022-2023

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Budescu, întors din drumul către Petrolul? Clubul din Liga 1 anunță: „Are oferta noastră pe masă!”

Dumitru Dragomir a reacționat după scandalul Tănase - Becali: „Gigi l-a omenit cum nu a omenit niciun fotbalist în țara asta” + Cu cine crede că îl va înlocui FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
mihalachy
mihalachy  •  22 Iulie 2022, 11:19

draga iosif, pare ca eerai boier, incerca sa ramai sau sa devi,boier, lasa nu este cazu.. in viata unei echipe sunt perioade bune, si NEbune. tu ai prins-o pe cea buna cand toata lumea rapidista tremura de frica si perioada proasta cand toti rapidiștii aveau pretentii prea mari. fi fericit ca per toatal ai iesit nesifonat ca alti! succes ! si degetul la gura! ca e in avantajul tau

passenger
passenger  •  21 Iulie 2022, 12:33

S-a găsit cine sa vorbească ! Mihai Iosif este un manelist de cea mai joasa speță, un nimeni ca antrenor, un individ care nu are nici măcar minima inteligenta pentru a deveni antrenor decent.

alexxp1955
alexxp1955  •  21 Iulie 2022, 10:57

Mihai Iosif are limitele lui in materie de antrenorat,...ar face bine sa continue cursurile de licenta. In ultimele etape de antrenorat s-au vazut limitele sale. Cu venirea lui Mutu 4-5 etape jocul echipei a devenit dinamic,...placut, si relativ eficient. De la meciul cu Sepsi (cistigat cu greu) jocul anost a revenit. E curios ca cu aceiasi jucatori. Au dat afara jucatorii care au dus greul 2 ani,...mai modesti,...dar acum aduc "vedete" care sunt la fel de eficienti. Un sfat pentru Daniel Nicolae......sa-l tina aproape pe Iosif si sa-l puna sa fac joc de glezne pe margine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează