FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID - BRAŞOV 1-1

Rapidiştii, ironici la adresa lui Avram: "Abia aşteptăm să-l «urecheze» public pe Haţegan..."

Ovidiu Hațegan pare să nu înțeleagă ce s-a întîmplat cu Deac
Ovidiu Hațegan pare să nu înțeleagă ce s-a întîmplat cu Deac

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 12:24

Egalul de ieri de pe teren propriu, 1-1 cu FC Braşov, i-a enervat la culme pe rapidişti, care au sărit la gîtul arbitrului Ovidiu Haţegan. Dar, cum punctele nu le mai pot lua înapoi, au dat-o pe glume!

Ţintă le-a fost şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, cel care în urmă cu cîteva etape l-a "urecheat" public pe Haţegan pentru că nu l-a eliminat pe Răzvan Lucescu la meciul cu Vaslui. Bineînţeles, alb-vişiniii aşteaptă acum scuzele de rigoare şi urecheala obişnuită pentru Haţegan.

"După meciul din prima etapă, preşedintele CCA, Vasile Avram, a ieşit în public (cum n-o prea face, în general) şi l-a urecheat pe arbitrul Ovidiu Haţegan pentru că, vezi Doamne, nu l-ar fi eliminat pe Răzvan Lucescu în jocul cu FC Vaslui. Aşteptăm acum reacţia aceluiaşi domn, după ce acelaşi arbitru, în meciul Rapid – FC Braşov 1-1 (1-0), a făcut ce-a făcut!

Şi, de fapt, ce mare lucru a făcut...? I-a dat, de exemplu, galben pentru simulare lui Herea, la mijlocul terenului (!?), dar, pentru un fault violent care l-a trimis în cârje pe Deac, i-a dat (doar) tot galben „stegarului” Bruno Madeira. Nu mare lucru, nu-i aşa?, dar aceasta din urmă a fost faza care a tranşat meciul! Cu om scos pe margine, Rapid s-a trezit, la câteva secunde distanţă, penalizată cu penalty şi cu eliminare la Božović (min. 64)! Dacă ar fi dictat cuvenita expulzare a lui Madeira, jocul ar fi curs, logic, într-un cu totul alt mod.

Oricum, s-a văzut în toată maniera de arbitraj a lui Haţegan (cum o fi să faultezi cu spatele la adversar, vezi sancţionarea lui Roman, spre final, numai respectivul arbitru ştie!) că el a ţinut, chiar ostentativ, să demonstreze că n-a vrut să favorizeze Rapidul în acel meci arătat cu degetul de V. Avram, ba dimpotrivă! Astfel că punerea la colţ a giuleştenilor i-a ieşit din plin..."

Citeşte aici tot editorialul!

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (6)
doctorvlad
doctorvlad  •  11 Septembrie 2011, 23:42
Postat de duta_dd pe 11 Septembrie 2011, 21:04

muielatigani!

ma tii

ionut1967
ionut1967  •  11 Septembrie 2011, 22:38

muie la mata,mai catel ?aveti aceeasi soarta k si noi,cfr campioana.asa k mars la cotet

duta_dd
duta_dd  •  11 Septembrie 2011, 21:04

muielatigani!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează