FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidul, refuzat de încă un antrenor de calibru: "Îi datorez multe lui Dinu Gheorghe, dar nu mă gîndesc să plec"

Rapidul a fost refuzat şi de Cristiano Bergodi
Rapidul a fost refuzat şi de Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 00:54

Daniel Isăilă a declinat propunerea giuleştenilor de a veni la echipă ca antrenor principal şi a declarat că va rămîne la echipa naţională.

Secundul lui Anghel Iordănescu la echipa naţională nu va ajunge în Giuleşti. Privit ca favorit să îi ia locul lui Marian Rada după implicarea lui Dinu Gheorghe în Giuleşti, Daniel Isăilă nu va ajunge sub Grant.

"Îi datorez multe lui Dinu Gheorghe, dar momentan nu am de gînd să plec de la echipa naţională. Nu are rost să comentăm alte lucruri. Pot să vă spun sută la sută că voi rămîne la prima reprezentativă", a declarat Isăilă la Dolce.

Fostul antrenor al Astrei este al doilea om care refuză Rapidul în ultima lună. Primul a fost italianul Cristiano Bergodi, însă acesta a spus nu din cauza salariului. Cel mai probabil, pe banca Rapidului va rămîne Marian Rada pînă în iarnă, urmînd ca în pauza competiţională Dinu Gheorghe să negocieze cu tehnicianul Chiajnei, Marius Şumudică, o revenire în Giuleşti.

5 echipe a antrenat Isăilă în carieră: FC Săcele, FC Braşov, Sportul, Tg. Mureş şi Astra

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
magura
magura  •  22 Noiembrie 2014, 10:06
Postat de pedrogar pe 21 Noiembrie 2014, 15:41

Isaila antrenor de calibru? Ce performante remarcabile a obtinut la urmatoarele echipe de clibru FC Săcele, FC Braşov, Sportul, Tg. Mureş şi Astra. La Astra are ceva performante dar pana a devein un antrenor de calibru mai e cale lunga.

La ce cretini scriu articole despre RAPID, ce te mai mira? Daca si isaila este antrenor de calibru... insemna ca am ajuns rau de tot!!! Si de reghepraf au scris la fel, ca era cel mai bun antrenor din Romania, dar de fapt, era pe la coada valorii antrenorilor...

magura
magura  •  22 Noiembrie 2014, 10:03
Postat de valah1986campionii.europei pe 21 Noiembrie 2014, 11:58

Când înhumează cadavrul Rapidului? Fondatorul Geza Ginzer a fugit in URSS- Moscova, ca sa scape de pușcărie, acum tot dinspre Est a venit groparul acestui club ce defila cu Soarele lui Stalin pe gazon!

Ba da' toti retardatii s-au gasit sa comenteze despre RAPID? Vedeti-va de steoaia voastra si lasati RAPIDul ca nu-i de nasul vostru!! Idiotilor...

wwerko80
wwerko80  •  22 Noiembrie 2014, 09:37
Postat de tiberiu33 pe 21 Noiembrie 2014, 11:24

oferta de black Friday ://postimg.org/image/nb86hs6ah/

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))) oile astea ofuscate spun ca noi invadam articolele stelistilor cu spam, dar ei sunt primii la "top comentarii". Ipocr!ti, la ce te astepti

Vezi toate comentariile (17)
Comentează