FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Răspuns oficial al Concordiei Chiajna după scandalul cu Alexandru Tudor: "Comportament în afara atribuțiilor sale"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 15:26

Concordia Chiajna a comentat acuzele lui Alexandru Tudor la adresa fundașilor centrali ai echipei. Arbitrul i-ar fi cerut lui Adrian Falub să-i schimbe pe motiv că "ar fi fost blat". 

"CS Concordia Chiajna respinge cu fermitate orice presupunere privind faptul că jucători ai clubului nostru nu și-ar fi apărat corect șansele în meciul respectiv. E adevărat, echipa noastră a avut o prestație mediocră, cu multe greșeli, dar acest fapt nu trebuie să conducă la concluzia greșită că unii dintre jucătorii echipei noastre nu și-ai fi apărat corect șansele.

Astfel de supoziții sunt jignitoare și extrem de grave, ele prejudiciind nejustificat imaginea jucătorilor și clubului nostru, motiv pentru care cerem de îndată ca aceste presupuneri care nu au legătură cu realitatea să înceteze.

Din declarațiile jucătorilor noștri aflați în teren la meciul respectiv, precum și din cele relatate de oficialii Concordiei Chiajna aflați pe banca de rezerve, a rezultat că arbitrul Alexandru Tudor a comentat în mai multe rânduri prestația unora dintre fotbaliștii Concordiei Chiajna, exprimându-se în sensul că fundașii centrali joacă slab și recomandă să fie schimbați.

Socotim că acest tip de prevenție este ușor excesiv și în afara competențelor funcției de arbitru, rolul său esențial fiind de a aplica legile jocului cu obiectivitate și nu acela de a evalua competențele tehnico-tactice ale jucătorilor, acest lucru revenind exclusiv staff-ului tehnic.

Explicația domnului Alexandru Tudor apărută pe site-ul Federației Române de Fotbal și preluată de mass-media, în sensul că a acționat preventiv, nu este extrem de convingătoare și, mai mult decât atât, ea nu este agreată de Comisia Centrală a Arbitrilor", anunță site-ul oficial al Chiajnei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează