FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Răspunsul lui Șumudică pentru fostul patron: "M-au deranjat declarațiile lui. Eu i-am produs 15 milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 11:30

"Anii trecuți am tot căutat jucători promițători, de valoare. Cred că în sfârșit am găsit și un antrenor foarte bun. Stilul ăsta ofensiv îmi face foarte mare plăcere", a fost declarația patronului de la Astra, Ioan Niculae, în momentul numirii lui Marius Măldărășanu pe banca tehnică.

Marius Șumudică a ținut să-i ofere un răspuns fostului patron: "Cu toată stima pentru Măldă, eu știam ce se va întâmpla la Astra. E o presiune aparte. Am simțit-o pe pielea mea. Probabil el e mult mai diplomat, eu sunt mai înțepat. Eu nu prea accept ce se dorește în diferite părți".

Șumudică n-a uitat perioada petrecută la Giurgiu, echipă cu care a luat campionatul: "Astra a avut cei mai buni antrenori din țară, Șumudică și Edward Iordănescu. Îi transmit domnului Nicolae că a avut unii dintre cei mai buni antrenori acolo. Astra cu Șumudică a produs în jur de 15 milioane de euro. În afară de FCSB nu cred că a mai făcut cineva în fotbalul românesc. M-au deranjat rău declarațiile domnului Niculae. Vreau să-i aduc aminte că i-a vândut pe Alibec, Boldrim, Amorim, Takayuki, pe Budescu de două ori, Găman a plecat pe nu știu cât, Ioniță.

Nu e normal să iasă în presă și să spună că i-a plătit 300.000 de euro lui Șumudică. Am muncit pentru banii ăia. Șumudică a câștigat campionatul cu Astra, te-a calificat în primăvara europeană și a scos-o pe West Ham cu Astra Giurgiu. Vreau să reamintesc, nucleul de jucători l-a format Șumudică, fiindcă am adus fotbaliști buni. L-am adus și pe Alexandru Stan din Divizia C și acum l-au vândut la Steaua. Silviu Lung și Săpunaru au fost luați de mine la Kayseri. Câte să vă mai spun?", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  13 Septembrie 2018, 18:09

Cate sa mai spui?Pai spune si cum stateai in telefon cu Gigi!Binefacatorul tau,care le-a dat ordin celor de la comisia de disciplina sa-ti reduca suspendarea si...sa-ti suspende suspendarea!O solutie asa ca in... Machedonistan!

balauru48
balauru48  •  13 Septembrie 2018, 13:10
Postat de losche pe 13 Septembrie 2018, 12:28

Pe Newcastle? Stiam ca pe West Ham. Poate ma insel.

Newcastle sau West Ham...totuna pentru ziaristii lui peste.

dinamo100
dinamo100  •  13 Septembrie 2018, 13:06

N-am o simpatie pentru Sumudica, dar cam are dreptate. Sumudica a facut performanta in conditii foarte grele la Astra.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează