FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răsturnare de situație în cazul clubului Rapid » Actul care le dă speranțe giuleștenilor nu a fost semnat de lichidator

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 18:42

Situația celor de la Rapid este tot mai complicată și se pare că actele depuse la LPF nu ar fi fost semnate de administratorul clubului.

  Valerii Moraru, finanțatorul Rapidului, a anunțat ieri că lichidatorul Aurel Brihac a trimis un act prin care clubul se poate înscrie în Liga 1.

"Dimineață aveam o poziție, în funcție de un document de la administratorul judiciar. După amiază, a mai apărut un document, s-a schimbat poziția administratorului judiciar. E o speranță pentru Rapid, un club de tradiție, care și-a câștigat dreptul de a juca în Liga 1 pe teren" Gino Iorgulescu, președinte LPF, ieri

Totuși, se pare că Brihac nu a semnat niciun act, după cum se anunță printr-un comunicat trimis de administratorul judicicar către LPF.

"Cererea nu a fost completată şi nu a fost depusă de Brihac Aurel, în calitate de lichidator judiciar. Brihac Aurel nu a solicitat înscrierea şi participarea în campionatul Ligii 1 sau în Cupa Ligii, în ediţia 2016-2017"
Comunicatul lui Brihac

În același comunicat se arată că Rapid nu are antrenor principal, nu are contracte cu staff-ul medical, cu responsabilii pentru ordine și siguranță, nu are asigurare și nici oficiali. 

Comisia de Disciplină a FRF va decide luni dacă Rapid poate participa în Liga 1. Dacă se dovedește că Brihac nu a semnat acele acte, șansele ca formația giuleșteană să joace în prima ligă sunt mici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  23 Iulie 2016, 01:11
Postat de timm pe 22 Iulie 2016, 22:13

Deja fotbalul e mai sarac ca nu joaca in liga 1 Steaua, Universitatea Craiova, Poli Timisoara, U Cluj, Sportul Studentesc. Acum urmeaza Rapid. Te uiti la spectatori si la spectacolul de pe stadioane si vezi de ce e mai sarac.

esti intr-o eroare totala...Steaua joaca preliminariile pt ucl si in liga 1.se vede ca esti rezultatul iubirii dintre Boroi si Talpan si sa-ti mai zic ceva: Sportul Stuntesc a fost patronat de un nimeni si a disparut,Timisoara bagata in groipa ade elefant,Craiova de politica,Rapid de Zamfir,Moraru,Copos,Dinu Gheorghe si Lucescu jr,U cluj a retrogradat cu ajutorul lui Walter....inafara de Craiova,nu vad probleme majore,fecare echipa a ajuns udne a ajuns din cauza patronilor si a legilor tarii,atat!acum tu ce vrei,o liga cu U Cluj,Timisoara,Rapid,Fc Arges,Uta si mai stiu eu care?????adica un fotbl de 2 bani,dar cu echipe cu nume??? :))) sa fim seriosi,un Botosani - Viitorul e de 10 ori mai tare decat U Cluj - Rapid...adica dintre o echipa de liga 3,cu alta echipa vai de capul ei,fara un leu in buzunar!pai decat sa vad asa ceva,mai bine ma duc sa-mi vad prietenii cum joaca fotbal,ca macar n-o fac presati de probleme!!!suntem in 2016,numele mai face 2 bani,daca nu ai 2 bani in buzunar prietene....de asta te uiti la ucl si de asta campionatul Angliei e cel mai puternic din lume,ca are echipe care cheltuie peste 1 miliard de euro pe transferuri,an de an,nu are echipe de 2 bani,ca rapid si insolvente ca dinamo...echipele de genul asta,nu-si au locul in prima liga,nicaieri in lumea asta,nu au ce cauta in fotbal,indiferent de numele lor,asa ca mai lasati sentimentele astea de 2 bani...auzi,pierde fotbalul romanesc ca nu joaca rapid sau u cluj....adica 2 terminate!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Iulie 2016, 23:52

Ce daca ”Rapid nu are antrenor principal, nu are contracte cu staff-ul medical, cu responsabilii pentru ordine și siguranță, nu are asigurare și nici oficiali”? Pentru Rapid garanteaza Ayșen Boran si Borat101 si ne-am dat seama imediat. Hei, hei!

alegzander19
alegzander19  •  22 Iulie 2016, 23:46
Postat de Ayșen Boran pe 22 Iulie 2016, 22:09

Brihac este pacalici,este un om care nu judeca sportiv,el judeca tot dupa cum se trezeste zilnic. Dar pentru raul facut echipei din giulesti,trebuie sa plateasca penal. Lpf si frf trebuie sa dea unda verde echipei rapid in liga 1,altfel incalca regulamentul sportiv,si vor plati penal si acestia.

Un practician nu este numit de instanta ca sa judece sportiv. NU e treaba lui partea sportiva. Treaba lui este partea financiara si juridica. Tot ce face el in acest moment este sa respecte Legea din momentul cand instanta a decis falimentul. Daca practicianul ar face prostiile pe care le debiteaza Moraru, nu doar ca si-ar pierde slujba, dar ar raspunde patrimonial si penal. Da, hotararea nu este definitiva insa este executorie. Din momentul cand instanta decis falimentul Rapid NU poate semna legal nici un contract. Rapid are in aceste moment un singur angajat, directoarea economica, si 3 conventii civile care, conform Legii 85/2006, se vor rezilia. Acestea sunt legile in Romania .. si el nu tin cont de partea sportiva.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează