FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Răsturnare de situație în cazul lui George Țucudean?! Anunț de ultimă oră: „Asta e dovada!”

George Țucudean ar putea continua la CFR Cluj
George Țucudean ar putea continua la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 09:19

Atacantul George Țucudean ar putea continua și în sezonul viitor la CFR Cluj, deși se părea că a ajuns la un acord cu CSU Craiova.

Golgeterul de 29 de ani mai are contract cu CFR Cluj până la finalul acestui sezon și este dorit cu insistență de Craiova. Cele două părți ar fi negociat și ar fi ajuns la un acord verbal, dar vârful ar putea continua în Gruia, chiar dacă nu are o relație bună cu Dan Petrescu.

Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting de la club, a vorbit despre situația lui Țucudean și a lăsat să se înțeleagă că poate semna prelungirea contractului.

„Ţucudean, cred eu, se simte foarte bine la Cluj! Dovadă este şi aprecierea pe care o primeşte din partea clubului. Nu traversăm o perioadă foarte bună, cei din fotbal, şi poate sunt anumite aspecte care te fac să ai anumite reacţii sau anumite discuţii pe diferite subiecte"”, a spus Marius Bilașco la TV Telekom Sport.

Țucudean a marcat 34 de goluri în ultimele trei sezoane, însă numai unul în actuala stagiune. Atacantul a bifat numai 6 meciuri în Liga 1 din cauza unor probleme la inimă. 

500.000 €a plătit CFR când l-a cumpărat pe Țucudean de la Viitorul, în 2017. Atacantul fusese campion cu dobrogenii și adunase 20 de meciuri și 11 goluri în stagiunea dinaintea transferului la Cluj

15.000 €încasează Țucudean lunar din contractul cu CFR. Salariul lui e printre cele mai mari din campionat

VIDEO Situația la zi la cluburile din Liga 1

 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

EXCLUSIV Noi probleme la CFR Cluj: clubul a fost dat în judecată! Acuze grave: „Oameni aroganți și lipsiți de respect! Voiau să scape de mine, că sunt ginerele lui Iuliu Mureșan”

Dan Petrescu știe echipele care nu vor avea probleme din cauza coronavirusului: „Lor le va fi mai ușor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
983732924972315
Soos Vilmos  •  24 Mai 2020, 10:55

Este un nonsens sa vorbesti de profesionalism la gsp.

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Mai 2020, 10:19

Sa-i uram bafta in primul meci !! Sa marcheze golul victoriei in min 96 din offside !!

tonny_dew
tonny_dew  •  24 Mai 2020, 10:15
Postat de George Adrian Popescu pe 24 Mai 2020, 09:56

A reinceput sarabanda minciunilor la Craiova; Universitatea transfera tot ce misca dar nimeni nu imbraca tricoul alb albastru!

Nu Universitatea a cumparat, ci GSP a "vandut"! :):):)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close