FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul lui Andrea Compagno? Atacantul ezită să plece de la FCSB!

Andrea Compagno în tricoul celor de la FCSB
Andrea Compagno în tricoul celor de la FCSB

Articol de , - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 22:28 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 23:31

Andrea Compagno (27 de ani) nu a hotărât încă să plece de la FCSB, în ciuda tratamentului ostil îndurat din partea patronului Gigi Becali, tradus într-un număr scăzut de minute în ultima vreme la roș-albaștri, culminat cu scoaterea italianului din lot pentru derby-ul cu Universitatea Craiova (câștigat de bucureșteni în deplasare cu 3-0).

Lăsat în afara lotului FCSB pentru meciul cu Universitatea Craiova, tocmai pentru că pe numele său existau trei variante pentru un eventual transfer, Andrea Compagno nu e decis să părăsească liderul Superligii.

Cum a scos Gigi Becali un alt jucător din primul „11”: „L-a costat, nu mai joacă titular acum. Așa făcea și Compagno”
FCSB
Cum a scos Gigi Becali un alt jucător din primul „11”: „L-a costat, nu mai joacă titular acum. Așa făcea și Compagno”

Ofertele pentru Andrea Compagno nu s-au concretizat

Chiar dacă Gigi Becali a anunțat că este „pa, la revedere!”, atacantul italian încă nu a luat nicio hotărâre în privința viitorului său.

Sursele GSP apropiate jucătorului au dezvăluit că până în acest moment nu există nimic clar într-o eventuală plecare a acestuia din România și că niciuna dintre discuții nu s-a concretizat.

„Chiar dacă patronul a anunțat că a agreat cele trei oferte pe numele lui Compagno, jucătorul nu a dat niciun răspuns și a rămas în programul normal de pregătire al echipei.

Situația este neschimbată pentru moment, italianul nu a decis ce va face în continuare cu viitorul său”, au precizat pentru GSP surse apropiate jucătorului.

Cele trei oferte pentru Andrea Compagno

Anterior, Gigi Becali a venit cu precizări și a menționat faptul că jucătorul are trei oferte, iar una este, într-adevăr, de la Konyaspor, dar momentan nu s-a ajuns la un acord de principiu cu vreo echipă.

„Sunt vreo trei oferte pentru Compagno, inclusiv Konya din Turcia. E posibil sa plece, dar încă nu e semnat nimic”, a precizat patronul vicecampioanei României, conform Fanatik.

Ofertele sunt din Ungaria și Turcia, dar Compagno are cele mai mari șanse să ajungă la Konyaspor, precizează sursa citată. Echipa românului Cicâldău este pe locul 19 în campionatul Turciei, loc direct retrogradabil, cu 21 de puncte după 22 de etape.

Dorit de Mihai Stoica, în dizgrația lui Gigi Becali

Compagno este un jucător pe placul lui Mihai Stoica, dar acesta nu poate trece peste cuvântul patronului, cel care decide jucătorii care pleacă de la echipă.

„Nu aș renunța niciodată la Compagno. Îți oferă alternativă și se antrenează excepțional. Niciodată nu a avut vreun reproș la adresa nimănui. Este un profesionist cum rar mi-a fost să văd, dar asta este situația. Cel care plătește trebuie să dicteze.

Vii cu argumente, încerci să-l influențezi, dar am avut meciurile acestea și am arătat foarte bine fără el. În momentul în care patronului i se pune pata nu se mai poate face nimic. Sunt discuții”, a precizat MM Stoica, conform Orange Sport.

4goluri în 18 meciuri din Liga 1 a marcat Andrea Compagno pentru FCSB în actuala stagiune

VIDEO Sărbătoare la FCSB după victoria cu CSU Craiova. Jucătorii au sărbătorit alături de galerie, Alex Băluță, în centrul atenției

Citește și:

MM Stoica a avut un remarcat-surpriză la victoria cu Universitatea Craiova: „Succesul i se datorează în primul rând lui”
FCSB
MM Stoica a avut un remarcat-surpriză la victoria cu Universitatea Craiova: „Succesul i se datorează în primul rând lui”
MM Stoica, prima reacție după Craiova - FCSB: „Chiar nu am înțeles nimic”
CSU Craiova - FCSB 0-3
MM Stoica, prima reacție după Craiova - FCSB: „Chiar nu am înțeles nimic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
Mariann122
Mariann122  •  30 Ianuarie 2024, 10:44

Să facă precum Rotariu..să stea să-i ia banii ciobanului.

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Ianuarie 2024, 09:44

Cioabane, o sa te bata Dumnezeu exact cum faci tu acum cu omul asta

luciann
luciann  •  30 Ianuarie 2024, 09:43
Postat de Teosor pe 30 Ianuarie 2024, 09:16

Vrem,nu vrem nea Jiji e cel mai bun antrenor și fata licență pro!

Mda, el in Rolls...ceilalti cu Duster-ul...sau asta nu se pune?:)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează