FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB

VIDEO Raul Rusescu, prezentat la Academica Clinceni » Gata să debuteze împotriva lui FCSB

Raul Rusescu (32 de ani, atacant) a fost prezentat astăzi oficial de Academica Clinceni și ar putea debuta chiar împotriva lui FCSB, fosta sa echipă
Raul Rusescu (32 de ani, atacant) a fost prezentat astăzi oficial de Academica Clinceni și ar putea debuta chiar împotriva lui FCSB, fosta sa echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 14:46 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 15:07

Raul Rusescu (32 de ani, atacant) a fost prezentat astăzi oficial de Academica Clinceni și ar putea debuta chiar împotriva lui FCSB, fosta sa echipă.

14este numărul pe care Rusescu îl va purta la Academica Clinceni

„Nu am fost eu factorul principal care a reușit să îl convingă, jucătorii din lotul nostru și oamenii din conducere au făcut asta. Dar și eu l-am dorit și am cerut conducerii să facă tot posibilul să îl aducă, pentru că aveam nevoie de un jucător ca Rusescu. 

Nu cred că poate să joace un meci întreg acum, depinde și de cum se va desfășura partida cu FCSB, dar v-am spus-o, în momentul în care a venit era într-o formă bună. E la un nivel bun de joc”, a declarat Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, la conferința de presă.

Raul Rusescu, noul jucător de la Academica Clinceni

La Clinceni, Rusescu va face echipă din nou cu Florin Gardoș, Paul Pîrvulescu și Cristi Tănase, foștii lui colegi de la FCSB. Atacantul poate debuta pentru Academica chiar împotriva clubului finanțat de Gigi Becali.

2 titluria cucerit Rusescu în Liga 1, ambele cu FCSB, în sezoanele 2012-2013 și 2014-2015

10 meciuria bifat Rusescu în naționala României, pentru care a marcat un singur gol, contra Ungariei, în 2014, într-un 1-1 la București

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Academica Clinceni - FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

Situație incredibilă la un club din Liga 1! Antrenorul, nevoit să ude terenul cu furtunul: „M-am milogit de conducere să monteze aspersoare! Erau 60 de lei”

Transfer de titlu la CFR Cluj » Dan Petrescu a ales înlocuitorul lui Mihai Bordeianu! Vine liber de contract

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
reteleanu
reteleanu  •  19 Octombrie 2020, 17:11

nemec, rusescu, adi popa, mai sunteti, ma? toate rebuturile se intorc sa mai ciuguleasca ceva.

661876174186133
Antonio  •  19 Octombrie 2020, 16:46

Rusescu dă autogol pentru FCSB. :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează