FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Război între Dinamo şi Steaua! Replici dure şi ameninţări reciproce: "Şi-au arătat nivelul!" » "Îi dăm în judecată!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 martie 2014 19:35

Situaţia lui Dorin Rotariu a deschis un nou front de război între Dinamo şi Steaua!

După ce Dorin Rotariu a decis să renunţe la contractul semnat cu agentul favorit al lui Laurenţiu Reghecampf, dinamoviştii îl ameninţă pe antrenorul rivalei.

Ionuţ Negoiţă a dat replica la atacurile lui Reghecampf şi spune că va face o plîngere la Comisii împotriva acestuia.

"E inadmisibil ca un jucător al lui Dinamo să fie reprezentat de soţia unui antrenor al unei rivale sau al oricărei alte echipe din Liga 1. Deja suporterii noştri au luat foc, dar sper ca acum să se liniştească. Cei de la Steaua să-şi vadă de treaba lor, pentru că noi nu ne-am băgat niciodată peste ei.

Am văzut şi ceea ce a declarat antrenorul Reghecampf aseară, la adresa noastră, şi pot spune că şi-a arătat încă o dată nivelul la care se află. Evident că o să-l acţionăm la Comisii pentru ce a spus", a declarat Negoiţă pentru fcdinamo.ro.

Laurenţiu Reghecampf îl desfiinţează pe Constantin Anghelache: "Un comunist care n-are ce căuta în fotbal! Să-i fie ruşine"

Dinamoviştii, daţi în judecată!
Avocatul care colaborează cu familia Reghecampf, Dan Idita, a declarat pentru GSP.ro că îi va acţiona în judecată pe şefii lui Dinamo, ca urmare a presiunilor făcute de aceştia asupra lui Dorin Rotariu:

"Ne rezervăm dreptul să-i acţionăm în judecată pe cei de la Dinamo! Trebuie să înţelegem că un contract semnat trebuie respectat".

Citeşte şi:

EXCLUSIV Îşi reziliază contractul! » Şedinţă fulger la Dinamo: s-a decis viitorul lui Dorin Rotariu. Reacţia jucătorului


Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (217)
agentul0007
agentul0007  •  28 Martie 2014, 23:59

as fi curios ce o sa faca reghe dupa ce or sa plece jucatorii astia de la steaua si sa fie obligat sa cumpere altii cu bani putini ,este clar ca becali numai baga bani in club acum doar vrea sa scoata .mai se lauda el ca e cel mai bun ?acum echipa merge findca ei joaca de mult impreuna si au luat in 6 7 ani cam ce era mai bun el doar a stiut cum sa ii aseze fata de cei lalti antrenori de pana acum la steaua.mai sta la steaua sa fuge la alta echipa de afara?

nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  10 Martie 2014, 14:10

TOTI JUCATORII CRE AU CONTRACT CU becalii, si semneaza cu altii impresari sunt pasibilii de inchisoare , ei sunt proprietatea statului, banii prin vanzare v-a revenii statului, sa si recupereze banii, ROTARIU DACA ERA LASAT ERA ACUZAT DE FAVORIZAREA INFRACTORULUI

caminero
caminero  •  10 Martie 2014, 13:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Mmmmmmmm .... brînză topită cu aromă de caşcaval ... :D :D :D

Vezi toate comentariile (217)
Comentează