FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Războiul continuă! Talpan contestă și noua denumire a Stelei » Replica incredibilă a lui Gigi: "Nu glumesc, chiar asta vreau să fac"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 13:44

Gigi Becali a anunțat astăzi că a schimbat denumirea Stelei în FCSB, dar că în continuare se confruntă cu o problemă: Florin Talpan contestă și noua denumire înregistrată la Registrul Comerțului. Asta chiar și în condițiile în care societatea se numește sec "FCSB", fără ca această denumire să însemne un acronim. 

" Talpan contestă și denumirea FCSB, dar nu-i nimic. O să mă duc în fața judecătorului și o să-i zic: «Dă-mi tu un nume și eu o să folosesc acea denumire».

Să analizeze judecătorul și ce decide el asta voi face. Nu glumesc, pe cuvânt că așa o să fac. Așa e în România", a spus Becali, la TV Digi Sport.

Citește și: 

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (103)
bakunin
bakunin  •  16 Februarie 2017, 22:22
Postat de jalabert pe 15 Februarie 2017, 18:10

tovarase talpanist iti recomand koreea de nord pentru a te bucura de echipe departamentale.

Iti dai seama cum arata nebroaska daca are drept idol masculin un personaj ca talpan? :))))))

ray51
ray51  •  16 Februarie 2017, 08:48

Cred ca MM citeste mai mult decat toti becaliotii la un loc. MM, zi-i patronului ca propunerea vazuta prin presa ieri e interesanta si tentanta si incitanta: Fotbal Club Steaua Romaniei.

marius.bxl
marius.bxl  •  16 Februarie 2017, 08:05

Talpan. .......***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (103)
Comentează