FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Răzvan Burleanu a spus unde ar putea merge banii din amenzile pentru nerespectarea protocolului anti-coronavirus

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal
Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 09:05 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 09:15

FRF și LPF s-au contrat pe tema amenzilor pe care formațiile din Liga 1 ar trebui să le achite în cazul încălcării protocolului de siguranță împotriva Covid-19. 

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, spune că banii încasați din amenzi ar putea merge către cluburi.

Burleanu: „FRF nu vrea bani”

„Vi se pare un nivel mare cel între 5.000 şi 100.000 de lei? În momentul în care am discutat despre acest subiect, chiar şi cei de la LPF au spus că e necesar să dăm amenzi. Ne-am întâlnit chiar la Ministerul Sănătăţii, cu oameni de la MTS. După ce s-au văzut cu sacii în căruţă, acum şi-au schimbat decizia. A fost chiar o întâlnire cu oficialii LPF şi AFAN. Un regulament care prevede sancţiuni e unul de prevenţie. Ne propunem să se respecte regulamentul, iar cei care-l încalcă să fie amendaţi. 

S-a spus că FRF vrea bani de pe urma acestor amenzi. Fals! Banii respectivi vor fi, poate, redistribuiţi către cluburile care respectă protocolul. Vrem să începem competiţia, altfel nu am fi intrat în aceste discuţii. Vrem să terminăm sezonul pe teren. Am făcut multe sacrificii”, a declarat Răzvan Burleanu

VIDEO / Justin Ștefan a explicat ce pași trebuie să urmeze Dinamo și FC Botoșani în ancheta epidemiologică

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Concluzii nemiloase după un meci din play-off-ul Ligii 1: „Putea să joace și Gabi Balint, iar Crăciunescu să arbitreze nemișcat de la jumătatea terenului”

Decizie de criză la Viitorul, în ciuda supercontractului de sponsorizare cu OMV + Prima reacție: „Este o decizie comercială care aparține în exclusivitate clubului”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează