FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Concluzii nemiloase după un meci din play-off-ul Ligii 1: „Putea să joace și Gabi Balint, iar Crăciunescu să arbitreze nemișcat de la jumătatea terenului”

Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a fost extrem de supărat pe propria echipă după remiza de luni seara cu Gaz Metan Mediaș
Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a fost extrem de supărat pe propria echipă după remiza de luni seara cu Gaz Metan Mediaș

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 18:44 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 20:23

Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a fost extrem de supărat pe propria echipă după remiza de luni seară cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0, în care formația lui Bogdan Andone nu a putut să înscrie deși a evoluat o oră în superioritate numerică

Imediat după meci, oficialul Astrei a ironizat nivelul arătat de cele două echipe: „Un meci în care putea să joace fără probleme și Gabi Balint, și eu! Și putea să arbitreze fără probleme și Ion Crăciunescu, fără să se miște de la mijlocul terenului”, a declarat Dani Coman, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

„Sunt mai multe lucruri care m-au deranjat dar prefer să le vorbesc cu Bogdan Andone și apoi vom vedea”, a adăugat oficialul Astrei Giurgiu. 

Astra - Gaz Metan 0-0

Bogdan Andone, în cărți să rămână la Astra

„În principiu eu am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, urmând ca mâine să parafăm înțelegerea. Astăzi a fost extrem de dificil, lipsă de ritm, va fi nevoie de cel puțin 2, 3 meciuri ca să ajungem la ritmul necesar. Cu toții ne dorim să jucăm în Europa, să avem un obiectiv concret , dar nu are nicio legătură cu rezultatul din această seară”, a declarat Bogdan Andone în conferință de presă de la finalul partidei.

VIDEO. Dani Coman: „Problemele de la Astra sunt mai mici ca la alte cluburi”

Citește și alte știri despre Liga 1:

Atac devastator al lui Cornel Dinu la adresa Anamariei Prodan: „Tentează mai mult cu spatele, are comportament de canal. O combinație de hazaică, balabustă și vivandieră"

DEZBATERE GSP. Liga 1 între 14 și 18 echipe » PRO și CONTRA schimbării sistemului: concluziile după 5 ani cu play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează