FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Răzvan Burleanu e hotărât: ce se întâmplă cu „Liga 1 Antalya” » Președintele FRF: „Anularea sezonului a fost un scenariu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 18:36

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, nu susține inițiativa ca meciurile rămase din Liga 1 să se dispute în Antalya și admite că s-a luat în calcul și varianta ca sezonul să fie anulat. 

„Anularea sezonului a fost un scenariu care a fost adus în discuție. Când discuți despre reluarea și finalizarea unei competiții, trebuie să iei în calcul toate scenariile. Așa cum a fost și scenariul de a muta finalul de campionat în afara țării, o variantă pe care nu o susținem absolut deloc. Este și o problemă de jurisdicție a Federației, noi putem să organizăm o competiție doar pe teritoriul României. Pentru a fi exceptați, e nevoie de acordul Federației din țara respectivă, precum și a FIFA și UEFA. Revenind, au fost doar discuții despre scenariul de înghețare/anulare a campionatului. În acest moment, singurul obiectiv este să finalizăm competiția, cel puțin la nivelul Ligii 1 și Ligii a 2-a“, a declarat Răzvan Burleanu la Realitatea Plus. 

Răzvan Burleanu: „”

„Cu siguranță revenirea fotbalului în prim plan ar însemna o bucată de ceea ce înseamnă viața noastră normală. Avem nu mai puțin de 300.000 de jucători care joacă fotbal cel puțin o dată pe săptămână. Așteptăm ieșirea din această stare de urgență. Trebuie să comunicăm către UEFA calendarul competițional, până pe 20 iulie trebuie să încheiem play-off-ul Ligii 1 și în același timp trebuie să disputăm și finala Cupei României pentru a desemna echipele care vor reprezenta România în Europa”, a explicat președintele FRF.

„Fotbalul românesc are un impact asupra economiei de aproximativ 740 de milioane de euro. Orice decizie pe care o luăm vrem să producă cel mai mic nivel de nedreptate pentru toate cluburile participante”
- Răzvan Burleanu, președinte FRF

VIDEO / Ce voiau de fapt investitorii spanioli de la Dinamo

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Ce voiau de fapt investitorii spanioli de la Dinamo: „Bani n-avem, vrem doar să devenim proprietari!”

EXCLUSIV Valeriu Iftime e categoric: „România are nevoie de fotbal! Cluburile nu rezistă până în toamnă așa!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gago747
gago747  •  30 Aprilie 2020, 10:12
Postat de dora pe 29 Aprilie 2020, 19:33

Nu cred ca se reia nimic. Ministrul sporturilor de la noi o spune clar: ”nu este momentul oportun”. Nu se vor schimba multe lucruri de la 16 mai incolo. Pentru o lună, cel puțin.

Șezi blînd, tefelistule de serviciu, o ă se reia activitățile după 15 mai, nu mai ține escrocheria cu coronavirusul.

ceaiuri
ceaiuri  •  29 Aprilie 2020, 19:44

***....numit politic,nota 4,repetent

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  29 Aprilie 2020, 19:33

Nu cred ca se reia nimic. Ministrul sporturilor de la noi o spune clar: ”nu este momentul oportun”. Nu se vor schimba multe lucruri de la 16 mai incolo. Pentru o lună, cel puțin.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează