FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

VIDEO Răzvan Burleanu, acuzație fără precedent la adresa lui Gigi Becali: „N-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții”

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a lansat o acuzație serioasă la adresa lui Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB.
Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a lansat o acuzație serioasă la adresa lui Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB.

Articol de , - Publicat luni, 19 iulie 2021 18:11 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 18:11

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a lansat o acuzație serioasă la adresa lui Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB. 

Relația dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu este una tensionată. Finanțatorul celor de la FCSB îl acuză pe șeful Federației că nu ține cont de opiniile formațiilor din Liga 1. Derapajele acestuia, inclusiv la adresa arbitrilor, au fost taxate dur săptămâna trecută, în cadrul Comisiei de Disciplină, cu o amendă de 30.000 de lei. Replica lui Burleanu a fost una pe măsură.

VIDEO Răzvan Burleanu, atac la Gigi becali: „E supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere”

„Comisiile sunt independente, iar acest lucru cred că l-ați văzut încă din 2014. De aceeași autonomie se bucură tot arbitrajul. Au fost două elemente extrem de importante pentru a întări această fundație de integritate. În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții.

Pe de altă parte, ar trebui să înțelegem că orice sistem presupune norme și reguli care trebuie respectate de toți participanții. Altfel, ar fi haos. Consider că e rolul oricărei federații să facă tot ceea ce poate pentru dezvoltarea regulamentelor cu impact la nivelul întregului ecosistem pe termen lung”, a spus Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă. 

Gigi Becali, bun de plată din cauza jignirilor la adresa arbitrilor

Crizele de nervi pe care Gigi Becali le-a avut la adresa arbitrilor din Liga 1 n-au rămas fără repercusiuni. Finanțatorul vicecampioanei, recidivist, a fost găsit vinovat în două dosare, comisiile găsindu-l bun de plată: 30.000 de lei e suma pe care Gigi Becali o va plăti pentru derapajele sale din spațiul public.

Istvan Kovacs a fost una dintre țintele constante ale lui Gigi Becali: „Kovacs, fiind om, nu putea să facă așa ceva. Dracii i-au spus ce să facă. Păi bă, nebunule, ți-au întunecat mintea? Numai dracii gândesc lucrurile invers! Cum să nu fiu supărat? Numai dracu’ strâmbă mintea la om. FCSB luptă acum cu echipa adversă și cu dracii care strâmbă mintea la arbitri”, afirma Becali în luna aprilie a acestui an.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Ironie amară în disputa CSA Steaua - FCSB: „Sunt titular la FC Nimeni! E bine, înseamnă că am jucat și eu undeva, n-am stat în tribune”

Gigi Becali anunță antrenorul de la FCSB: „500%, el va fi! Dacă are 10 înfrângeri la rând, schimb toată echipa și pe el îl păstrez”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
corectu
corectu  •  20 Iulie 2021, 08:08

Cum să câștigi dacă arbitrii sunt împotrivă. Greșeli mari încă din prima etapă împotriva Stelei.Să luăm un exemplu.În min.3 al partidei Botoșani-Steaua O.Popescu este faultat pe linia careului de 16 m,sub ochii lui Colțescu.Nicio o reacție a acestuia.DIN PRIMA ETAPĂ. Ce spune Burleanu?

doar..titi
doar..titi  •  20 Iulie 2021, 05:53

da burlane... ca voi v-ati facut plinul de mult cu nelutu!! d-aia tot amani introducerea var-ului sa-i mai ajute istvan macar pana in playoff!!!

bogdan1
bogdan1  •  20 Iulie 2021, 02:33
Postat de vasileroaita pe 19 Iulie 2021, 21:24

Ce arbitraje ostile a avut FC FCSB prin'89?! Ei s-au înființat în 2003!

Bai Roaita, da-ti doua palme! Poate asa iti revii din marasmul generat de clona bolsevica in liga 2!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează
Close