FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răzvan Lucescu acuză un complot anti-Rapid: "Nu se mai poate! E război!"

Lucescu jr. se plînge de faptul că Rapid e victima jocurilor de culise
Lucescu jr. se plînge de faptul că Rapid e victima jocurilor de culise

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 martie 2012 15:32

Răzvan Lucescu a organizat azi o conferinţă de presă în care a încercat să demonstreze prezentînd faze video că Rapid a fost dezavantajată grav de arbitraj. Antrenorul giuleştenilor le cere jucătorilor săi să fie puternici pentru a putea lupta împotriva jocurilor de culise

"Am tăcut pînă acum dar nu se mai poate aşa ceva. Uitaţi-vă aici! Hoban a făcut henţ în careu, Bornescu îi dă un cap în gură lui Grigore. Aceste faze n-au fost analizate, deşi unii erau obligaţi s-o facă. S-a vrut scoaterea noastră din competiţie, foarte bine, aţi reuşit. Nu mai avem nici o şansă la titlu", a fost unul dintre comentariile lui Răzvan Lucescu în timp ce pe ecran rulau faze din meciul Rapid-U Cluj 1-1.

Antrenorul Rapidului e convins că aceste greşeli de arbitraj care au dezavantajat echipa sa nu sînt întîmplătoare:
"Băieţii trebuie să înţeleagă faptul că sînt într-un război, sînt multe lucruri anormale care se întîmplă, viaţa nu e dreaptă. Arbitrul meciului cu Braşov ne-a privat de un rezultat bun".

"Eu regret că suporterii  care au provocat ce au provocat la Chiajna se consideră rapidişti, dar nu sînt"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

11-5 e raportul pro-contra al Rapidului în privinţa greşelilor de arbitraj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
visinel74
visinel74  •  28 Martie 2012, 19:46

SA DISPARA NEPOTISMELE ...ASTA SUPARA RAPIDISTI ....SUMUDICA ,BORNESCU NU TR. SA PLECE...

gery76
gery76  •  28 Martie 2012, 04:31

-Ma deranjeanza ca sunt inca un numar de rapidisti cu state vechi,ce continua sa se minta ca Razvan 0-5Lucescu,ar avea vreo legatura cu antrenoratul ,legatura lui cu aceasta meserie este doar aceea de a fi odrasla lui Mircea Lucescu,avand un lot senzational n-a fost in stare sa castige un titlu de campion, dar facand mare tam-tam pe castigarea Cupei Romaniei , cand atunci marea miza era CH.League,pe cand Mircea Rednic ,cu un lot tanar si fara nici o sansa la inceputul campionatului ,a castigat un titlu desi i-a plecat creierul echipei Schumacher chiar la jumatatea campionatului. -La nationala ,Razvan praf,la campionat praf,meciul cu Sahtior din E.League blat de toata jena, rusine,rusine!!!

lucian1000
lucian1000  •  27 Martie 2012, 23:35

Rapidisti, Ceea ce conteaza acum este ca pierdeti spiritul batrinilor rapidisti. Mergeti la meci si incurajati echipa tot timpul, indiferent de scor. Nu e treaba voastra sa criticati, caci faceti mult rau. Fiecare meci sa fie o sarbatoare, nu conteaza scorul. Eu am incredere in Razvan Lucescu, e de al nostru si pune mult suflet, nu va bateti joc de munca lui, nu va mai bagati acolo unde nu e treaba voastra.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează