FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răzvan Lucescu: "Puteam să plec de la Rapid după meciul cu Slask"

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 19:52

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, a comentat la Fanatik Show, pe DigiSport, scandalul arbitrajelor din fotbalul românesc şi a afirmat că tot ce s-a întîmplat în ultimele zile, cu arestarea lui Vasile Avram, îi demonstrează că avea dreptate cînd ataca deciziile arbitrilor.

Acesta a povestit ce s-a întîmplat la fiecare meci la care a fost în tribună, spunînd că de fiecare dată a fost eliminat pe nedrept, după ce fostul şef al CCA i-a "îndrumat" pe fluieraşi să nu-l mai ierte cînd vociferează.

"Tot ce am făcut a fost să le explic arbitrilor ce au greşit. După ce s-a îmtîmplat în ultimele zile, cu DNA-ul şi toate cele, îmi demonstrează că tot ce am susţinut de la începutul sezonului, cu greşelile de arbitraj împotriva echipei noastre, este corect. Eu îmi doresc numai să fim respectaţi. Nu cred că există intenţie în aceste greşeli, cred că există doar presiune, iar cei din fotbal ştiu să se joace cu această presiune. Din păcate, arbitrii sînt oameni care cedează foarte uşor şi în astfel de condiţii fac greşeli.

Nu vreau să comentez scandalul stenogramelor, dar mie aceste stenograme mi-au demonstrat că declaraţiile mele de la finalul meciului cu Dinamo nu erau chiar atît de departe de adevăr. Şi pînă la urmă, eu atunci nu am atacat deloc clubul Dinamo", a spus Răzvan Lucescu la Fanatik Show.

"Am avut o propunere de a pleca de la Rapid după returul cu Slask"
Tehnicianul Rapidului a dezvăluit că a fost aproape de despărţirea de Rapid imediat după meciul retur cu Slask, dar a refuzat oferta. "Am avut o propunere de la altă echipă imediat după meciul retur cu Slask, dar am refuzat. Mi-am luat un angajament faţă de jucători şi conducători şi nu vreau să-i dezamăgesc".

Relaţia cu Copos şi Dinu Gheorghe nu e perfectă
Fostul selecţioner spune că relaţia cu patrononul George Copos şi preşedintele Dinu Gheorghe nu e chiar perfectă, dar situaţia se va îmbunătăţi cu timpul.

"În momentul de faţă nu sîntem echipa pe care mi-aş dori-o eu. Dar cu timpul se va ajunge şi acolo. Sînt mici probleme, mici divergenţe. M-a deranjat foarte tare cînd Copos a spus că trebuie să mă cenzurez, dar mie mi-a negat apoi că ar fi spus aşa ceva. Sînt mici probleme cu banii, dar cu toţii trebuie să facem concesii. Banii vor veni pînă la urmă, dar noi trebuie să punem capul jos şi să muncim. Dacă vom aduce victorii, vor veni şi banii", a mai spus Lucescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
i0n_p0z1t1v
i0n_p0z1t1v  •  16 Octombrie 2011, 05:03
Postat de hristac pe 06 Octombrie 2011, 13:09

mincinos mic ! te cerea barca si manchester ! pregateai deziluzia unei descalificari,omule mic.

da tu de unde stii? Ori esti curva lui?

muita_mioarelor
muita_mioarelor  •  06 Octombrie 2011, 14:54

mars la stana oilorrrr, numai pierdeti vremea pe aici

hristac
hristac  •  06 Octombrie 2011, 13:09

mincinos mic ! te cerea barca si manchester ! pregateai deziluzia unei descalificari,omule mic.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează