FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răzvan nu vrea ca jucătorii săi să fie păcăliţi: "Toţi zic că sîntem favoriţi ca să pună presiune pe noi"

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2011 15:46

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, nu pleacă urechea la toate declaraţiile din lumea fotbalului care dau echipa din Giuleşti printre favoritele la titlu. Lucescu spune că mulţi încearcă să destabilizeze formaţia din Grant, iar jucătorii trebuie să fie atenţi la aceste tertipuri.

"Nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că sînt lucruri care ţin de bucătăria internă, dar e clar că avem de luat o decizie în privinţa lui Rui Duarte. Teixeira a suferit o accidentare la ultimul meci din campionatul trecut şi încă nu şi-a reluat pregătirile 100%. Probabil că într-o săptămînă vom ştii ce are, timpul de recuperare s-a lungit. Nu vrem să riscăm nimic, îl vrem refăcut total.

Jucătorii mei trebuie să ştie un singur lucru. Mulţi spun că sîntem favoriţi ca să pună presiune pe noi, astfel ca la primul joc mai puţin reuşit să se creeze tensiuni în echipă. Pe noi nu trebuie să ne impresioneze asemenea declaraţii", a spus Răzvan Lucescu într-un interviu acordat Dolcesport.

Rapid joacă în această dupăamiază, de la ora 16:30, un amical contra campioanei Poloniei, Wisla Cracovia. Meciul este transmis LIVE de Digisport şi liveTEXT de GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
efor
efor  •  07 Iulie 2011, 17:51

Antrenorii de opereta care dau declaratii de astea cu "presiunea" si "destabilizarea" ar trebui sa se apuce de o meserie cinstita pentru care ar avea poate mai multe aptitudini.Asta e mantaua lor de vreme rea,vor iesi public,atunci cand nu vor avea rezultate, cu declaratii ca de aia merge echipa prost,ca au zis unii si altii ca sunt favoriti.Eu am un sfat,puneti-va dopuri in urechi si acoperiti-va ochii si atunci nu o sa mai vedeti declaratiile astea "destabilizatoare",sa vedem ce scuze mai gasiti dup-aia.Bah antrenori de 2 lei gramada,pe voi chiar nu va zgarie timpanele cand va ascultati in reluare ineptiile debitate?Nu vi se cocleste gura de c....ul pe care i

rapid899
rapid899  •  06 Iulie 2011, 20:42

Sa speram ca ne vom bucura la sfarsit de un titlu de campioana :X fortza fzr

crss21
crss21  •  06 Iulie 2011, 19:50

sunt perfect de acord cu tine ca nu a facut treaba buna la nationala, clar... dar pentru echipa de club este un antrenor foarte bun (vezi mandatul precedent la rapid si mandatul de la brasov), ramane de vazut daca a invatat ceva din greselile de la nationala

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close